Baskan Yüce Açiklamasi 'Sakarya'nin Yükselisi Sizin Elinizde'

Sehit Yilmaz Ercan Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi ögrencilerini makaminda agirlayan Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, gençleri bilme ve sanata tesvik eden mesajlar verdi. Yüce, “Sakarya’mizin daha iyi noktaya yükselmesi sizlerin elinde. Çok güzel ve basarili bir proje gelistirmisler. Insallah 2 farkli girisim birinci olur ve Türkiye’ye örnek olur” dedi. Ögrencilerin ‘Biyoteknoloji ve Inovasyon’ alaninda hazirladigi proje Türkiye finallerine kalarak önemli bir basariya imza atti.

Baskan Yüce Açiklamasi 'Sakarya'nin Yükselisi Sizin Elinizde'
Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, Sehit Yilmaz Ercan Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Proje Okulu’nun ögrencileri ve ögretmenleri makaminda agirladi. Okul Müdürü Kadir Gezer, Müdür Yardimcisi Neslihan Çaliskan, Kimya Ögretmeni Ilhan Gün ve proje ögrencileri; Hilal Mollaoglu, Sevdegül Sezer, Sevval Cin ve Rümeysa Uyar’i makaminda kabul eden Baskan Yüce, yaptiklari projelerle önemli bir basari yakalayan ögrencileri tebrik etti. Ögrenciler tarafindan hazirlanan 2 proje, ‘Biyoteknoloji ve Inovasyon’ alaninda Türkiye finallerine kalarak önemli bir basariya imza atti. Baskan Yüce, ögrencilere basarilar dileyerek Sakarya’nin adini birincilikle gururlandirmalarini istedi.

Ögrencilerin her alanda kendilerini daha ileriye tasimalari için daha fazla çalismalari gerektigini vurgulayan Baskan Ekrem Yüce, “Gelecegimizi sekillendirecek, yarinlarimiza yön verecek olan ögrencilerimizin her zaman ihtiyaçlarini dinliyor, onlarin bir adim daha ileriye atilabilmeleri için çalisiyoruz. Ögrencilerimiz ve ögretmenlerimiz bizim basimizin tacidir. Ögretmenlerimiz sayesinde piril piril gençlerimizi yarinin önemli mevkilerinde görecegiz. Ülkemizin kalkinmasi, Sakarya’mizin daha iyi bir yerde olmasi ögrencilerimizin ve gençlerimizin elinde” diye konustu.

Baskan Yüce, projede yer alan ögrencilerin basarilarinin her zaman devam etmesi için çok çalismalari gerektigini vurgulayarak, “Ögrencilerimiz bizleri çok gururlandirdi. Yenilikçi ve gelistirilebilir projeler yaparak Sakarya’mizin adini Türkiye finaline yazdirdilar. Ögrencilerimizin bu önemli basarilarinda katkisi olan basta okul müdürümüz ve tüm ögretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bizler de ögrencilerimizin destekçisi olacagiz ki gelecegimize daha iyi isik tutabilelim. Insallah 2 farkli projemizde birinciligi hak eder. Tüm ögrencilerimizi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA