Baskan Zorluoglu Hemsehri Dernekleriyle Bulustu
Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu, Artvin, Giresun, Bayburt ve Gümüshane hemsehri dernekleriyle bulustu.

"Bu tür güzelliklerin sayisi daha da artacak"
Bölgenin tüm renklerini bir arada görmekten mutluluk duydugunu belirten Baskan Zorluoglu, “2019 yilinda göreve geldigimizde yönetim anlayisi olarak ‘Trabzon’u renklerini koruyarak gelistirecegiz’ demistik. Renkten kastimiz sadece bordo ya da mavi degildi, sehirdeki bütün renkleri kastetmistik. Çok uzun yillardir birbirimize güvenerek, severek, sayarak, huzur içerisinde bir arada yasadigimiz Gümüshaneli, Bayburtlu, Artvinli, Giresunlu hemsehrilerimizi bu sehre deger katan ayri ayri renkler olarak gördük ve bu renkleri de muhafaza etmek istiyoruz” dedi.
Dernek üyelerine seslenen ve “Her zaman Trabzon’dan ve bölgeden yana oldunuz” diyen Baskan Zorluoglu, “Allah hepinizden razi olsun. Biz de bu çerçevede sehrimizi daha yasanabilir hale getirmek için büyük bir ugras içerisindeyiz. Yine yönetim anlayisimiz geregi bu çalismalari tek basimiza yapmiyoruz. Ortahisar’da yaptigimiz bütün çalismalari degerli Ortahisar Belediye Baskanimizla konusuyoruz. Hiçbir sorun yasamadan 4 senedir islerimizi, kaynaklarimizi, çogu zaman aklimizi da birlestirerek sizlerin görüslerini de isin içine katarak bu sehre büyük bir degisim ve dönüsüm yasatiyoruz. Bakin en son yukarida Boztepe’de Ortahisar Belediyemiz muhtesem bir seyir terasi, bir yürüyüs yolu çok güzel bir eser hizmet ortaya koydu. Biz de Boztepe’nin baktigi yer olan Ganita’da herkes için muhtesem bir Ganita-Faroz sahil düzenlemesi ortaya koyduk. Sehrimize hayirli olsun. Bu tür güzelliklerin sayisi daha da artacak” ifadelerini kullandi.
Çok büyük projeler ortaya koyduklarini da dile getiren Baskan Zorluoglu, “Büyüksehir ve yerel yönetimler olarak sehrimize tüm gücümüzle hizmet etmeye devam ediyoruz. Trabzon’u gerçek anlamda Büyüksehir hüviyetine kavusturacak önemli projeler hayata geçiriliyor. Ulastirma ve Altyapi Bakanligimiz tarafindan Zigana Tüneli, Güney Çevre Yolu, Kanuni Bulvari gibi çok güzel çalismalar yapiliyor. Saglik Bakanligimiz muhtesem bir sehir hastanesi insa ediyor. Insallah önümüzdeki süreçte sehrimizi hafif rayli sistemle tanistirmaya özel gayret gösterecegiz. Büyüksehir Belediyesinin veya Ortahisar Belediyesinin Ankara’dan gelen bütçe paylari bu projeleri yapmaya yetmez. Iste burada Sayin Cumhurbaskanimizin sehrimize verdigi degerden ve önemden faydalaniyoruz. Projelerin ekonomik degerleri milyarlarca liradir. Trabzon altyapisinin bize maliyeti 2 milyar liranin üzerinde. Dolayisiyla çok büyük bütçeler. Bu projelerin finansmani anlaminda Kiymetli Cumhurbaskanimiz ve Sayin Bakanlarimizdan ekonomik anlamda çok önemli destekler aldik. Tüm bunlari göz önüne alinca mutlaka sandiga gidilmesi gerektigini siz degerli hemsehrilerimin dikkatine sunmak istiyorum. Trabzon’la ilgili projelere her zaman büyük destek veren Sayin Cumhurbaskanimiza yürekten tesekkür ediyorum” seklinde konustu.
