AK Parti Milletvekili Adayi Paker Açiklamasi 'Cumhurbaskanimiza Müthis Bir Destek Ve Teveccüh Var'

Sultangazili vatandaslar ve esnaf ile bir araya gelen AK Parti Istanbul 2’nci Bölge Milletvekili Adayi Büsra Paker, "Cumhurbaskanimiza müthis bir destek ve teveccüh var. Burada insanlarin sevgileri camlardan tasiyor. Cumhurbaskanimizin resimleri evleri süslüyor. Bugün çalismalarimiz sürdürürken vatandasin destegini yanimizda hissediyoruz" dedi.

AK Parti Milletvekili Adayi Paker Açiklamasi 'Cumhurbaskanimiza Müthis Bir Destek Ve Teveccüh Var'
AK Parti 2’nci Bölge Milletvekili Adayi Büsra Paker, Sultangazi’de seçim çalismalari çerçevesinde vatandaslarla bir araya geldi. Burada esnaf ve vatandaslar ile bir araya gelen Paker, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in selamini getirdigini söyleyerek, "Bir oy Recep Tayyip Erdogan’a, bir oy AK Parti’ye" dedi.

Diger taraftan ise 7 Mayis’ta Istanbul’da gerçeklestirilecek olan “Yüzyilin Mitingi”ne bütün Sultangazili vatandaslari davet etti.

“Burada insanlarin sevgileri camlardan tasiyor”

Saha çalismalari çerçevesinde sorulari yanitlayan Büsra Paker, “Bizler 20 günü askin süredir sahalarda vatandaslarimizla bir aradayiz. Zaten AK Parti teskilatlari olarak bir seçim biter bir seçim baslar düsüncesiyle çalisiyoruz. Bugün de Sultangazi’de esnaf ziyaretimizi yapiyoruz. Esnafimizla hem selamlasiyoruz hem de Cumhurbaskanimizin selamini ileterek 7 Mayis’taki büyük mitinge davet ediyoruz. Sandik destegi bu ilçemizde çok yüksek. Cumhurbaskanimiza müthis bir destek ve teveccüh var. Burada insanlarin sevgileri camlardan tasiyor. Cumhurbaskanimizin resimleri evleri süslüyor. Bugün çalismalarimiz sürdürürken vatandasin destegini yanimizda hissediyoruz. Insallah 14 Mayis aksami büyük bir zaferle bu seçimi kutlayacagiz. Gelecek dogru adamla gelecek” dedi.



“Insallah reis kazanir”

Mahalle esnafi Behlül Astarlar, AK Parti’nin çalismalarindan memnun oldugunu dile getirerek, "Bu saha çalismalari vatandaslara bulusma anlaminda güzel oluyor. Vatandasin gönlünü almak gibi oluyor. AK Parti hükümetinin çalismalari gerçekten çok güzel. Allah bu yoldan devamini erdirsin. Insallah reis kazanir. Insallah daha iyi olacak” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA