AK Parti Konya Teskilati Seçim Çalismalarini Yürüyüsle Tamamladi

AK Parti Konya teskilati gerçeklestirdigi yürüyüsle seçim çalismalarini sonlandirdi. AK Parti Il Baskani Hasan Angi, "Tüm milletvekili adaylarimiza basarilar diliyorum. Yarin gün boyu sandiklara sahip çikmak, oy kullanmayi tesvik etmek, sandik görevlisi arkadaslarimiza destek olmak için sahadayiz" dedi.

AK Parti Konya Teskilati Seçim Çalismalarini Yürüyüsle Tamamladi


AK Parti Konya teskilati tarafindan gerçeklestirilen yürüyüs Kültürpark’tan basladi.

Vatandaslarin da yer aldigi yürüyüs Mevlana Meydani’nda sona erdi. Meydanda açiklama yapan AK Parti Il Baskani Hasan Angi, “Cenab-i Hak çiktigimiz yolda hepimize kolayliklar versin. 14 Mayis seçimleri için duayla baslayip ilk çalismayi bu meydandan baslattigimiz kampanya dönemimizi burada tekrar duayla bitirecegiz insallah. Rabbim bu çalismalarimizi bereketlendirsin. Cumhurbaskanimiz ve Cumhur Ittifaki’nin Cumhurbaskani Adayi Recep Tayyip Erdogan’a yarin sandiklarda bu millet o destegini fazlasiyla verecek. Buna inaniyoruz, sahada bunu gördük. Çekemeyenler pek çok hileye de girisseler Cenab-i Hak onlara bu firsati vermeyecek. Yarin insallah hepimiz sandiga gidiyoruz. Basta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan olmak üzere milletvekili seçimlerinde AK Parti’mize mühürleri vurup 15 adayimizi meclise yollayacagiz. Biz Cenab-i Hak’tan, aziz milletimizden istiyoruz. Onlarin farkli pazarliklarla, hesaplarla, farkli desteklerle, pek çok iftirayla rakip yok etme noktasindaki çabalari da bosa çikacak insallah. Milletimizin ferasetine güveniyoruz. Liderimizin gücüne inaniyoruz. Rabbimiz hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Tüm milletvekili adaylarimiza basarilar diliyorum. Yarin gün boyu sandiklara sahip çikmak, oy kullanmayi tesvik etmek, sandik görevlisi arkadaslarimiza destek olmak için sahadayiz” diye konustu.

Yürüyüse Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, AK Parti Konya milletvekilleri, milletvekili adaylari, parti yöneticileri, merkez ilçe belediye baskanlari katildi.

Kaynak: İHA