Bahçeli Açiklamasi 'Türk Ve Türkiye Yüzyili Vizyonu Allah'in Izniyle Gerçeklesecek'

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli, Türk ve Türkiye Yüzyili vizyonunun Allah’in izniyle gerçeklesecegini belirterek, "Recep Tayyip Erdogan Anadolu çocugudur. Yilmaz ve yikilmaz. Kimseye boyun egmez. 14 Mayis’ta da Allah’in izniyle Cumhurbaskanimiz olacaktir" dedi.

Bahçeli Açiklamasi 'Türk Ve Türkiye Yüzyili Vizyonu Allah'in Izniyle Gerçeklesecek'
Aksaray’da "Aziz Milletim Sira Sende" temasiyla 15 Temmuz Milli Irade Meydani’nda vatandaslara seslenen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Devlet Bahçeli, "Gelecegimizi karartmak, geçmisimizi karalamak isteyenler var" dedi.



"Bölücü terör örgütü PKK, Kiliçdaroglu ile yol yürüyor"

MHP Lideri Bahçeli, Cumhurbaskani adayi Kemal Kiliçdaroglu’nun Türkiye’nin önünü kesmek için çirpindigini ifade ederek, "Kervan yagmacilari istikrarimizi bozmak için ugrasiyor. Bölücü terör örgütü PKK, Kiliçdaroglu ile yol yürüyor. FETÖ Kiliçdaroglu’na umut bagliyor. Terörist Demirtas cezaevinden ’Oyum Kemal Kiliçdaroglu’na, ona oy verecegim’ diyor. Amerika Birlesik Devletleri’nde yayinlanan gazete Kiliçdaroglu’nu kendilerine benzetiyor. Bunun yaninda Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in yenilgisini Türkiye ile Bati arasinda saglikli iliskilerin ve dünya çapinda bir zaferin isareti olarak degerlendiriyor. Ekonomist dergisi, ’Erdogan gitmeli’ manseti ile nifak saçiyor. Yine Kiliçdaroglu ABD’de yayinlanan gazeteye verdigi röportajda Rusya’ya yaptirim uygulama konusunda Batili ülkelerin aldiklari kararlara uyma sözü veriyor. Sosyal medyadan Türkiye’ye savas açilmistir. Bütün FETÖ’cü ve Türkiye düsmani yilan ve çiyanlar iftiralarla insanlik degerlerini çignemektedirler. Hepsi birden Kiliçdaroglu propagandasi yapmaktadir. Insanlarin mahremiyeti, özel hayati, hak ve özgürlükleri en adi sekilde hedef alinmaktadir. FETÖ, geçmisteki hak ve hukuk ihlallerine bugünlerde de yenilerini eklemektedir. Haysiyet cellatlari kumpaslarini sürekli derinlestirmektedir. Zillet ittifaki adayi Kiliçdaroglu, ahlaksizligin ve her türlü kanunsuz iliski aglarinin göbegindedir. Kiliçdaroglu’nun demokrasi iddialari yalandir, Kiliçdaroglu’nun adalet ve özgünlük sözleri bastan asagiya kandirmacadir. Demokrasinin ahlaki temelleri vardir ve mutlaka olmalidir. Milletsiz bir vatan, hukuksuz bir özgürlük, haksiz bir demokrasi, haksiz bir adalet, hakikatsiz ve hafizasiz bir insan düsü kuran mihraklarin bitmek tükenmek bilmeyen operasyonel faaliyetleri devamli mesafe almaktadir. Bu mihraklarin umut ve heyecan kaynagi Kemal Kiliçdaroglu’dur. Degerlere yönelik kategorik saldirilar, kavramlara yönelmis isgal niyetleri, maneviyatimiza kurulmus tuzaklar zillet ittifakinin son çirpinislarina delalettir. PKK, HDP ve küresel emperyalizm destekli zillet ittifakinin, insanligin ortak hazinesi olan demokrasiye, hukuka, özgürlüge, adalete hazimsizligi ileri düzeydedir" diye konustu.



"Türk ve Türkiye Yüzyili vizyonu Allah’in izniyle gerçeklesecektir"

Devlet Bahçeli, Türk ve Türkiye Yüzyili vizyonunun Allah’in izniyle gerçeklesecegini belirterek, "Milletimize hangi sözü vermissek 27. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yerine getirdik. Cumhurbaskanligi hükümet sisteminin geride kalan yaklasik 5 yillik uygulama döneminde Cumhur Ittifaki olarak kronik sorunlara nester vurduk. Çözümsüz gibi duran tüm sorunlari çözmeyi basardik. Cumhur Ittifaki’nin umut oldugunu gösterdik. Cumhurbaskanligi hükümet sisteminin muktedir ve müstesna kazanimlari ile ülkemizin önünün açilmasina gururla sahit olduk. Aynisini 28. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapacagiz. Sizlerin destegi ile mutlaka basaracagiz. Cumhuriyetin 100. yil dönümü milletimize 100 sözümüz vardir ve hepsini de Allah’in izniyle gerçeklestirmeye kararliyiz. Elbette yapacagiz, birlikte yapacagiz. Basta Amerika, Avrupa Birligi’nin bazi ülkeleri, bunlarin ne idigi belirsiz kisileri, Türkiye’de Recep Tayyip Erdogan’i sileceklerini söylüyor. Buradan, Aksaray’dan sesleniyorum. Hans, Sam, Coni, Henry aklinizi basiniza alin. Recep Tayyip Erdogan Anadolu çocugudur. Yilmaz ve yikilmaz. Kimseye boyun egmez. 14 Mayis’ta da Allah’in izniyle Cumhurbaskanimiz olacaktir" ifadesini kullandi.
Kaynak: İHA