Ibrahim Sadri'den Siir Dolu Ramazan Aksami

Antalya Büyüksehir Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinliklerinin konugu olan sair ve tiyatro oyuncusu Ibrahim Sadri, siirleriyle Antalyalilara keyifli bir Ramazan aksami yasatti.

Ibrahim Sadri'den Siir Dolu Ramazan Aksami
Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin Geleneksel Ramazan Etkinlikleri, iftar sonrasi Antalyalilarin bulusmasi noktasi olmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi tarafindan düzenlenen etkinlik, her aksam geleneksel Ramazan aksamlarini yasatirken, ünlü konuklari da Antalyalilar ile bulusturuyor. Her aksam Karagöz-Hacivat gölge oyunu ile baslayan etkinliklerde sair ve tiyatrocu Ibrahim Sadri Antalyalilara muhtesem bir siir konseri verdi. Antalyalilar, Ibrahim Sadri’ni konserinde keyifli bir aksam yasadi.

Sevilen siirlerini seslendirdi

Ibrahim Sadri en çok sevilen siirleri olan “Elimin Altinda Dünya, Ellerimizin Büyük Boslugu, Sensiz Kalan Bu Sehir”in yani sira birçok siiri seslendirdi. Etkinlige yogun katilim gösteren Antalyalilar Ibrahim Sadri’ye eslik etti.

Baskan Böcek’e tesekkür

Programin ardindan Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek’e tesekkür eden Ibrahim Sadri “Yerel yönetimlerinde bu tarz etkinliklerde ne kadar önemli oldugunu bir kez daha anliyoruz. Ramazan’in maneviyatini ve bir çok duyguyu bu etkinlikle pekistirmemize vesile olan Muhittin Böcek’e çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA