Bozüyük'te Sehit Aileleri Ve Gaziler Dayanisma Dernegi Tarafindan Iftar Programi Düzenlendi

Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, Bozüyük Sehit Aileleri ve Gaziler Dayanisma Dernegi tarafindan düzenlenen iftar programina katildi.

Bozüyük'te Sehit Aileleri Ve Gaziler Dayanisma Dernegi Tarafindan Iftar Programi Düzenlendi
Bozüyük Belediyesi Dügün Salonu’nda düzenlenen iftar programinda Dernek Baskani Ismail Topal misafirleri karsiladi. Iftar öncesinde sehitlerimizin ruhu için Mevlid-i Serif ve Kur’an-i Kerim Tilaveti okunarak dualar edildi. Ezanin okunmasi ile dualar esliginde hep birlikte oruçlar açildi. Iftar programina ilçe Kaymakami Adem Öztürk, Bozüyük belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, Il Gençlik Spor Il Müdürü Yasin Özdemir, Ilçe Emniyet Müdürü Orhan Bozdemir, Belediye Baskan Yardimcisi Mahmut Findik, sehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri katildi.

Programin sonunda Baskan Bakkalcioglu programda emegi geçen herkese tesekkür ederek “Bozüyük Sehit Aileleri ve Gaziler Dayanisma Dernegi tarafindan düzenlenen iftar programina katilarak sehit ve gazi ailelerimiz ile bir araya geldik. Sehitlerimiz için dualar ettik, sevginin, kardesligin, dayanismanin ve paylasmanin ayi olan mübarek Ramazan ayinin bereketini paylastik. Birlik ve beraberligimiz daim olsun” dedi.

Kaynak: İHA