Balikesir Büyüksehir'den 15 Günde 18 Ilçede Ramazan Programi

Ramazan Ayi’nin ilk 15 gününde 20 ilçesinin 18’ine ziyaretler gerçeklestiren Balikesir Büyüksehir Belediyesi, ay boyunca tüm ilçeleri ziyaret edecek. Gittigi ilçelerde iftarini her aksam bir vatandasin evinde yapan Baskan Yücel Yilmaz, gönül sofralarinda orucunu açiyor.

Balikesir Büyüksehir'den 15 Günde 18 Ilçede Ramazan Programi
Balikesir Büyüksehir Belediyesi, her Ramazan Ayi’nda oldugu gibi bu yil da ay boyunca ilçelerde vatandaslarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ramazan Ayi’nin bereketini tüm sehre yayan Balikesir Büyüksehir Belediyesi, ilk 15 günde 20 ilçenin 18’ine ziyaretler gerçeklestirerek vatandaslarla bulustu.

Ilçe ziyaretlerini Ramazan Ayi boyunca devam ettirecek olan Büyüksehir Belediyesi; gittigi ilçelerin merkezinden kirsalina kadar ulasarak önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine gida kolilerini dagitiyor ve engelli bireylerin evlerini ziyaret ederek akülü tekerlekli sandalyelerini ulastiriyor. Büyüksehir Belediyesi istiraki Firintas tarafindan titizlikle hazirlanan yemeklerden olusan 10 bin kisilik iftar yemegini de vatandaslara ulastiran Büyüksehir Belediyesi, Baskan Yücel Yilmaz’in önderliginde sehrin dört bir yaninda varligini hissettirerek gönüllere giriyor. Iftar öncesinde ilçelerin sokaklarini dolasan Baskan Yücel Yilmaz, esnafa bereketli kazançlar dileyerek sokakta karsilastigi vatandaslarla hasbihal ediyor. Her ilçede iftarini vatandaslarin evinde yapan Baskan Yücel Yilmaz, gittigi ilçelerde yasayan depremzede vatandaslari ziyaret ederek hatirlarini soruyor. Iftar sonrasinda Teravih Namazi’na katilan Baskan Yücel Yilmaz, ardindan köy kahvehanelerini gezerek vatandaslarla çay içip, sohbet ediyor.

Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz’in önderliginde her gün bir ilçede düzenlenen programlara; AK Parti Il Baskani Ekrem Basaran, AK Parti Milletvekilleri ve ilçe belediye baskanlari da katilim gösteriyor.

Vatandaslar, Balikesir Büyüksehir Belediyesi’nin gerçeklestirdigi Ramazan Ayi ziyaretlerinden duyduklari memnuniyeti dile getirerek Baskan Yücel Yilmaz’a tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA