Nisanlisinin Bayramligini Gönderemeden Sehit Haberi Geldi

Sirnak’ta askeri personeli tasiyan otobüsün sarampole devrilmesi sonucu sehit düsen Vanli askerin nisanlisina bayramligini götürmek için hazirlik yaparken aci haberinin geldigi ögrenildi.

Nisanlisinin Bayramligini Gönderemeden Sehit Haberi Geldi


Sirnak-Uludere karayolu Balveren beldesi mevkiinde askeri personeli tasiyan 73 FE 108 plakali otobüs sarampole devrilmisti. Kazada 2 asker sehit olurken, 4’ü agir olmak üzere 44 asker ve otobüs soförü ise yaralanmisti. Yaralilar ambulanslarla hastanelere kaldirilirken, sehit olan askerlerden Van’in Ercis nüfusuna kayitli Piyade Sözlesmeli Er Muhammed Koçak’in babasi gözyaslarina hakim olamazken "Oglum her beni aradiginda helallik isterdi" dedi.

Sabahleyin oglu ile görüntülü konustugunu söyleyen acili baba ögleden sonra sehit haberi geldigini söyledi.

Sehidin babasi, Çarsamba günü oglunun nisanlisini görmeye ve bayramligini götürmeye gideceklerini belirtirken sehit haberinin geldigini söyledi.



Sehit Muhammet Koçak’in cenazesi yarin (1 Mayis) ögle namazini müteakip kilinacak cenaze namazindan sonra aile kabristanina defnedilecek.

Öte yandan Ercis Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Nuri Mehmetbeyoglu, 108. Topçu Alay Komutani Albay Murat Kandur, Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Onur Akyüz sehidin baba ocagina gelip ailesine taziyelerini bildirdi.
Kaynak: İHA