(Düzeltme) Ümraniye'de 100 Yillik Adile Sultan Çesmesi Tamir Edildi

100 yillik geçmise sahip olan Adile Sultan Çesmesi ihya edilerek daha kullanilabilir hale getirildi. Çesme meydani Ümraniye Belediyesi tarafindan düzenlenerek vatandaslarin hizmetine sunuldu.

Ümraniye Belediyesi, Dudullu merkezde bulunan 100 yillik Adile Sultan Çesmesini daha kullanilabilir hale getirmek ve Ümraniyelilerin imkanina sunmak için bakim onarim çalismalarini tamamlayarak çesme meydanini hizmete sundu. Vatandaslarin yogun katilim gösterdigi çesme açilisi mehteran takimi esliginde coskuyla gerçeklesti. Açilisa Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim’in yani sira birçok siyasi parti üyesi ve milletvekili katilim sagladi. Kurdele kesimi ve hatira fotografi çekiminin ardindan çesme vatandaslarin hizmetine sunuldu.

Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim, “Dudulludaki Adile Sultan Çesmemizin ihyasini tamamladik. Açilisini bütün Dudullu halkimizla beraber gerçeklestirdik. Bugün çok sevinçliyiz çünkü Dudullu bölgemizdeki bu mükemmel eser maalesef hüzünlüydü simdi nese içerisinde. Ümraniyemize hizmet verecek ben emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA