Eyüpsultan'da ISKI Borusu Patladi Açiklamasi Tramvay Suya Gömüldü

Eyüpsultan Silahtaraga’da ISKI’nin çalisma yaptigi sirada içme suyu borusu patladi. Su metrelerce ilerleye fiskirirken, tramvay suya gömülünce seferlerde aksadi.

Eyüpsultan'da ISKI Borusu Patladi Açiklamasi Tramvay Suya Gömüldü
Istanbul Büyüksehir Belediyesi (IBB) Istanbul Su ve Kanalizasyon Idaresi’nin (ISKI) Eyüpsultan’da çalisma yaptigi sirada Silahtaraga Tüneli girisinde bulunan içme suyu borusu patladi. Tazyikli su metrelerce ileri fiskirirken, tünel girisi ve yan yol sular altinda kaldi. Bu sirada tramvay da suya gömüldü. Tramvay seferleri de aksadi.

Yusuf Uçar isimli vatandas, ‘’Burada 1 saattir su akiyor, bu da devlet olarak bizim cebimizden çikacak. Isçilerin ufak bir hatasi bile kaç metreküp su gitti, Allah bilir. Hala su kesmeye ugrasiyorlar. 2 aydir bu çalisma sürüyor, esnaf da is yapamiyor, buradan toz kalkiyor. Böyle devam ederse magdur olmaya devam edecegiz’’ dedi.

Mahalle esnafi Oguzhan Göze ‘’Günlerdir bu çalisma devam ediyordu. Biz de yetkililere söyledik. Gördügümüz kadariyla isi pek önemsemediler. Ülke olarak da su ihtiyacimiz var. Bu durum bizi üzüyor açikçasi" diye konustu.

Kaynak: İHA