Depremzede Ögrenciler, Çocuk Senliginde Doyasiya Eglendi

Kahramanmaras’ta meydana gelen ve bölgedeki pek çok ili etkileyen deprem afeti sonrasinda Denizli’ye gelen depremzede çocuklara yönelik çocuk senligi yapildi.

Depremzede Ögrenciler, Çocuk Senliginde Doyasiya Eglendi


Denizli’de 6 Subat’ta meydana gelen deprem sonrasi yaralari sarmak için çalismalar sürdürülüyor. Bu çerçevede depremin en çok etkilenenlerinden biri olan çocuklar için etkinlik düzenlendi.

Çocuk senligi etkinliginde Denizli Il Milli Egitim Müdürlügü ve Pamukkale Halk Egitimi Merkezi ortaklasa hareket etti. Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici yaptigi konusmasinda “6 Subatta yasanan deprem felaketinden sonra milletçe kenetlendik. Basta Valiligimiz, Büyüksehir Belediyemiz olmak üzere tüm kurumlarimizla afet bölgesinin tüm ihtiyaçlarini karsilamak için büyük çaba gösterdik. Ayrica çocuk senlikleri de düzenleyen Büyüksehir Belediye Baskanimiza da çok tesekkür ediyorum. Ögrencilerimiz bu sehirde egitim gördükleri için çok sanslilar” dedi.



Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan konusmasinda “Sevgili çocuklar, biz sizleri çok seviyoruz. Egitim, spor, kültür sanat olmak üzere her alanda her türlü imkâni sizler için seferber ediyoruz. Ülkemizin gelecegi sizlersiniz. Ileride bizlerden daha basarili olacaginiza inancim tam. Düzenlenen bu senlik gibi etkinlikler çok kiymetlidir” dedi.



Depremzede ögrencilerin en yogun oldugu 5 okuldan toplam 420 ögrencinin katildigi senlikte Bozkurt-Tavas-Merkezefendi-Pamukkale ilçelerinden 56 ögrenci ve 2 ögretmen çesitli etkinlikler yapti.

Ayrica depremzede çocuklarimiz için salonun fuaye alaninda hazirlanan popcorn ve pamuk seker stantlarindan ikramlar yapildi.
Kaynak: İHA