Baskan Biyik, Gençleri TCG Anadolu Gemisi'ne Götürdü

Dünyanin ilk SIHA gemisi ve Türkiye’nin en büyük askeri gemisi olan TCG Anadolu Gemisi’ne ziyaretçi akini olurken, Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik da gençlerle birlikte Sarayburnu’nda demirleyen gemiyi ziyaret etti.

Baskan Biyik, Gençleri TCG Anadolu Gemisi'ne Götürdü
Dünyanin ilk silahli insansiz hava araci (SIHA) gemisi ve Türkiye’nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu, kisa bir süre önce hizmete girerken, vatandaslar tarafindan da yogun bir ziyaretçi akinina ugradi.

Darica Belediyesi de milli gurur olan TCG Anadolu Gemisi için gençlere sürpriz yapti ve belediyenin üniversite hazirlik kursunda egitim alan gençleri gemi ziyaretine gönderdi. Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik da gençlerle birlikte gemiyi gezerek, TCG Anadolu’nun komutanlarindan bilgi aldi. TCG Anadolu’yu gezme sansi yakaladiklari için mutlu ve gururlu olduklarini belirten Baskan Muzaffer Biyik, "Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in vizyonunu TCG Anadolu’yu gezince bir kez daha görmüs olduk. Ne mutlu bize ki böyle bir liderimiz var. Türkiye’mizi sinif atlatan hizmetlerden biri olan TCG Anadolu ile ne kadar gurur duysak az. Yerli ve milli savunma sanayimizle gelecege emin adimlarla ilerliyoruz. Genç kardeslerimizle milli gururumuz olan gemiyi gezme ve inceleme firsati bulduk. Inaniyorum ki gelecegimizin teminati olan gençler, ileride daha büyük eserlere imza atacaklar" dedi.

Kaynak: İHA