Bolu'da 200 Yaya Geçidi Boyanacak

Bolu Belediyesi tarafindan trafik ve yaya güvenligi için hayati önem tasiyan yol çizgileri ve yaya geçitleri yenileniyor. Belediye Baskan Yardimcisi Sedat Gülener, "Ilk etapta 600 kilometrelik bir yol aginda çalisma yapacagiz. Ortalama 200 yaya geçidini de revize edecegiz" dedi.

Bolu'da 200 Yaya Geçidi Boyanacak
Bolu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlügü, havalarin isinmasiyla birlikte yol çizgisi ve yaya geçidi boyama çalismalarini hizlandirdi. Destek Hizmetleri Trafik Birimine bagli ekipler, Bolu sehir merkezi sinirlari içinde yer alan 600 kilometre uzunlugundaki ulasim aginin yol çizgilerini ve yaya geçitlerini yenilemek için yogun çalisma yürütüyor.

"Trafigin az oldugu saatlerde hizli davranacagiz"

Kalici Konutlar mevkiindeki çalismalari yerinde inceleyen Bolu Belediye Baskan Yardimcisi Sedat Gülener, planli çalismalara iliskin bilgiler verdi. Gülener, "Bolu’da havalarin isinmasiyla birlikte trafik ve yaya güvenligi için çok önemli olan yol çizgisi ve yaya geçidi çalismalarimiza baslamis bulunmaktayiz. Ilk etapta 600 kilometrelik bir yol aginda çalisma yapacagiz. Ortalama 200 yaya geçidini de revize edecegiz. Sehrimizdeki 2 bin 400 sokagimiza girmeyi planliyoruz. Bu çalismalarda sadece yol çizgisi ve yaya geçidi degil, ‘Bolu’yu Seviyorum’ ve ‘Önce Yaya’ sablonlarini da kullanacagiz. Mümkün oldugu kadar trafigin az oldugu saatlerde hizli davranacagiz. Ben simdiden verecegimiz rahatsizliktan dolayi tüm vatandaslarimizdan özür diliyor, anlayislari için tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA