Yüksekten Düsen Sahis Hayatini Kaybetti

Denizli’de oturdugu binanin altinci kattaki penceresinden düsen 32 yasindaki sahis, kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Yüksekten Düsen Sahis Hayatini Kaybetti


Olay, Merkezefendi ilçesine bagli Degirmenönü Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; cadde üzerinde bulunan bir binanin 6. katinda ikamet eden Ömer Arslan (32), henüz belirlenemeyen bir nedenle pencereden asagi düstü. Islek caddedeki kaldirima düsen Arslan, kanlar içerisinde kaldi. Arslan’i gören çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye saglik ekibi ve güvenlik güçleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri agir yaralanan Arslan’i hayata döndürmek için ambulans içinde yogun çaba gösterirken, agir yaralanan sahis ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldirdi. Arslan, hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Hayatini kaybeden Ömer Arsan’in cenazesi otopsi yapilmak üzere adli tip morguna kaldirildi. Olay yeri inceleme ekipleri, sahsin düstügü daire ve pencerede detayli bir çalisma yapti. Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA