Belediye Baskan V. Subasi Koltugunu Ögrencilere Teslim Etti

Bilecik Belediye Baskan V. Melek Mizrak Subasi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri çerçevesinde baskanlik koltugunu, Cumhuriyet Ilkokulu ögrencisi Eslem Arslan’a teslim etti.

Belediye Baskan V. Subasi Koltugunu Ögrencilere Teslim Etti
Okul Müdürü Vehbi Sahan, ögretmen ve ögrencileri makaminda agirlayan Baskan V. Subasi, ziyaretten duydugu memnuniyeti belirterek, ögretmen ve ögrencilere tesekkür etti. Ögrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini kutlayan Baskan V. Subasi, ögrenci koltuguna oturan Eslem Arslan ve arkadaslari Dogukan Kayacan ve Emre Rüzgar Güngör’e, Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalismalari hakkinda bilgiler verdi.

Ögrencilerin sehir ve belediyecilik konularindaki talepleri de alan Baskan V. Subasi, ziyaret sonrasinda ögrencilere hediyeler vererek, fotograf çektirerek, “Böyle anlamli bir günde çok güzel ögrencilerimizi agirladik. Siz ögrencileri ve gençleri çok seviyoruz. Fikirlerinizin bizlere her zaman yol gösterecegine inaniyorum. Sadece bugün degil diger zamanlarda da sizleri belediyemizde agirlayarak, talep, görüs ve düsüncelerinizi almak isteriz” ifadelerini kullandi.

Baskan V. Subasi, ögrencilerin toplumlar için umut kaynagi oldugunu belirterek, onlari yarinlarda en iyi yerlerde görmek istedigini de sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA