Ara Tatil Sona Erdi, Ögrenciler Yeniden Ders Basi Yapti

Edirne’de 2022-2023 egitim ögretim yilinin 1 haftalik ara tatil dönemi sona erdi ve ögrenciler ders basi yapti.

Ara Tatil Sona Erdi, Ögrenciler Yeniden Ders Basi Yapti
17 Nisan 2023 Pazartesi günü baslayan 1 haftalik ara tatil sona erdi ve ögrenciler yeniden ders basi yapti. Edirne’de sabahin erken saatlerinden itibaren aileleri ile birlikte okulun yolunu tutan ögrenciler bayrak töreni için siraya girdi.

Edirne’de 59 bin 402 ögrenci, tatilin ardindan okuluna gelmenin heyecanini yasadi. Edirne’de 75. Yil ilkokulu Müdürü Mustafa Dogan, ögrencileri ve ögretmenleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ndaki gösterileri nedeniyle tebrik etti.

Ara tatilde okulun duvarlarinin boyandigini ve onarimlar yapildigini belirten Dogan, ögrencilere siniflarini ve okulu temiz tutmalari gerektigini anlatti.

Okulun bahçesinde düzenlenen bayrak töreninde saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan ögrenciler siniflarina kostu.

Ara tatilde akrabalarini ziyaret ettiklerini söyleyen Defne Basdemir, okulunu ve arkadaslarini özledigini ara tatilin bitmesiyle birlikte okula geldigini belirtti.

Tatilin güzel geçtigini söyleyen Zeynep Tunçbilek, okulunu ve arkadaslarini çok özledigini ve heyecanli oldugunu aktardi.
Kaynak: İHA