AK Parti Istanbul 3'Üncü Bölge Milletvekili Adayi Senocak, 'Biz Sahadan Beslenen Siyasi Bir Partiyiz'

Seçim çalismalari çerçevesinde Bahçelievler’de vatandaslarla bir araya gelen AK Parti Istanbul 3’üncü Bölge Milletvekili adayi Bayram Senocak, “Biz sahadan beslenen siyasi bir partiyiz” dedi.

AK Parti Istanbul 3'Üncü Bölge Milletvekili Adayi Senocak, 'Biz Sahadan Beslenen Siyasi Bir Partiyiz'


AK Parti Istanbul Milletvekili adaylari 14 Mayis seçimlerine 20 gün kala sahada çalismalarina devam ediyor. 3. Bölge Milletvekili adaylarindan Bayram Senocak saha çalismalari çerçevesinde bugün Bahçelievler’i ziyaret etti. Senocak ziyaretler çerçevesinde Yenibosna’da esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi. Keyifli sohbetlerin de yasandigi ziyaret esnasinda Senocak, ilk kez oy kullanacak gençlerle de uzun süre sohbet etti. Senocak ziyaretlerin ardindan AK noktayi da ziyaret ederek partililer ile sohbet etti. Senocak burada masa basina da geçerek AK Parti için üye kaydi yapti.

“Biz sahadan beslenen siyasi bir partiyiz”

Çalismalarinin ardindan degerlendirmelerde bulunan AK Parti Istanbul 3’üncü Bölge Milletvekili adayi Bayram Senocak, AK Parti teskilat üyelerinin seçim öncesinde de çalismalar yaptigini ifade ederek, “Bizim tüm milletvekili adaylarimiz, tüm teskilatimiz zaman zaman esnaf ziyaretlerine çikariz. Degisik süreçlerde de yapiyoruz bunu. Her gün baska bir ilçedeyiz bugün de Bahçelievler ilçesindeyiz. Tabii ki esnaf ziyareti yaparken halkimiz ile bir araya gelmis oluyoruz. Sokakta vatandasimiza temas etmis oluyoruz. Kitle partisiyiz. Ulasilmasi zor bir parti degiliz. Biz sahadan beslenen siyasi bir partiyiz. Bu ülkede bizim açikladigimiz bir sürü yeni proje var. Sayin Cumhurbaskanimizin açikladigi bir sürü yeni müjde var. Her gün birkaç yeni proje ile halkimizin karsisina çikmis oluyor. Özellikle su anda bizim yaptigimiz açilislar ve yeni projeleri tanitmaya bile yetisemiyoruz. Hatta su anda seçim üstü bir sürü açilisini yapamadigimiz projelerimiz var. Halkimizla su anda bulusturamadigimiz projeler var. Çünkü bunlarin hepsi zaman gerektiriyor. Programimiz da çok sikisik. Önümüzdeki bir yil sonra açiklayacagimiz su anda bitmis olan projelerimiz var. Ama Allah’in izni ile halkimizda bunlarin farkinda. Bu ülkede yapilanlarin, halkimizin hizmetine sundugumuz ve yarinlarla alakali kendi menfaatine uygun o kadar projeyi hayata geçirdik ki insanlarimiz bunlarin her birinden fazlasiyla istifade edecek” dedi.

Kaynak: İHA