Agri'da Siyer Sinavinda Dereceye Giren Yarismacilara Ödülleri Verildi

Peygamber Sevdalilari Vakfi’nin Türkiye geneli düzenledigi Siyer Sinavi kapsaminda Agri’da dereceye giren yarismacilara ödülleri verildi.

Agri'da Siyer Sinavinda Dereceye Giren Yarismacilara Ödülleri Verildi
Peygamber Sevdalilari Vakfi tarafindan "O’nu Oku, O’nu Yasa" sloganiyla 11 ve 12 Mart’ta online olarak Türkiye genelinde düzenlenen "Umre Ödüllü Siyer Sinavi’nda" Agri’da dereceye girenlere ödülleri teslim edildi.

12 Subat’ta yüz yüze yapilmasi planlanan siyer yarismasi, Kahramanmaras merkezli olana ve birçok ili etkileyen deprem nedeniyle 11 ve 12 Mart’ta ertelenmisti, bu tarihlerde online olarak yapilan yarismanin ardindan, sonuçlarin açiklanmasiyla dereceye giren yarismacilara ödülleri teslim ediliyor.

Peygamber Sevdalilari Agri Subesi de, il genelinde dereceye giren 22 yarismaciya ödüllerini teslim etti. Aralarinda laptop, yarim altin, akilli saat, top ve esarbin da bulundugu toplam 22 ödül sahiplerine verildi.

"Bu vermis oldugumuz ödüller birer tesvik amaçlidir"

Yarismada verilen ödüllerin tesvik amaçli oldugunu asil amacin peygamberin hayatini anlayip ve yasamak olduguna dikkat çeken Peygamber Sevdalilari Vakfi Agri Subesi Sözcüsü Dogan Özmen, "Peygamber Sevdalilari Vakfi tarafindan yaptigimiz ’onu oku onu yasa’ temali siyer - i nebi yarismamizi gerçeklestirmistik hayirlisiyla. Sinavin akabinde dereceye giren yarismaci kardeslerimize hediyelerini taktim ettik. Agri’da da toplamda dereceye giren 22 yarismaci kardesimiz vardi, bunlara da hediyelerini teslim ettik, bu hediyelerin içerisinde de yarim altin, laptop, akilli saat gibi hediyelerimiz vardi. Her zaman da dedigimiz gibi bu vermis oldugumuz ödüller birer tesvik amaçlidir, buradaki asil gaye, peygamber efendimizin hayatini anlayip, kendi hayatlarinda yasayabilmeleridir. Bizler de Peygamber Sevdalilari Agri Subesi olarak bu yarismada emegi geçen Il Milli Egitim Müdürlügümüz, Ilçe Milli Egitim müdürlüklerimiz, ögretmen kardeslerimiz ve bütün üye ve gönüllü kardeslerimizden Allah razi olsun diyoruz, hepsine tesekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: İHA