Zonguldak Belediyesi Çocuk Festivalinde 23 Nisan Coskusu Yasatti

Zonguldak’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla sahilde düzenlenen çocuk festivaline minikler büyük ilgi gösterdi.

Zonguldak Belediyesi Çocuk Festivalinde 23 Nisan Coskusu Yasatti
Zonguldak Belediyesi tarafindan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla sahil bandinda çocuk festivali düzenlendi.

Festivalde Belediye Kültür Merkezi tiyatro oyunculari tarafindan Hacivat ve Karagöz gösterisi sergilendi. Çocuklara macun ve patlamis misir ikrami ile balon hediye edildi. Ayrica palyaçolar miniklerle hatira fotografi çektirirken, çesitli etkinlikler düzenlendi.

Esi Ceyda Alan ve çocuklariyla birlikte çocuk festivaline katilan Zonguldak Belediye Baskani Ömer Selim Alan, "Hem Ramazan Bayrami ile çifte bayrami beraber yasatiyor bize. Bugün çocuklarimizin Ulusal Egemenlik bayraminda mutlu olmasi için bizler de Zonguldak Belediyesi olarak gayret gösteriyoruz. Bugün de sahil bandinda 23 Nisan çocuk festivali yaptik. Belediye Kültür Merkezi’mizin koordinesinde. Bütün vatandaslarimizi da davet etmistik. Evlatlarimizi, yavrulari ile bekliyoruz demistik. Ilerleyen dakikalarda daha da kalabalik olacak. Tabii çocuklar mutlu oldugu zaman aileleri de mutlu oluyor, ailelerimiz mutluyken bizler daha da mutlu oluyoruz. Insallah Zonguldak Belediyesi olarak devam edecegiz. Uzun yillar bu tür etkinliklere hasret kalmistik. Göreve geldigimizden beri bu konuda gayret gösteriyoruz. Yavrularimizin, gelecegimizin isigi, gelecegimizi aydinlatacak gençlerimizin mutlu olmasi bizim için çok degerli. Bugün onlarin günü çünkü biz de onlari mutlu etmek için elimizden gelen gayreti göstermeye dikkat ediyoruz. Nice 103 yillara insallah diyoruz. Bütün çocuklarimizin, ulusumuzun, milletimizin hem mübarek Ramazan Bayrami’ni tebrik ediyorum hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutluyorum. Nice 103 yillara insallah” dedi.

Kaynak: İHA