Urla'da 'Klasik Otomobiller' Göz Kamastirdi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açilisinin 103. yilini kutlamak isteyen klasik otomobil tutkunlari, Izmir’in Urla ilçesinde bir araya geldi. Sürücülerin deniz kenarina çektigi klasik otomobillere Urlalilar da ilgi gösterdi.

Urla'da 'Klasik Otomobiller' Göz Kamastirdi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açilisinin 103. yilini kutlamak isteyen klasik otomobil tutkunlari, Izmir Konak’ta bulunan Alsancak Limani önünden konvoy olusturarak Urla ilçesine hareket ettiler. Urla’nin Içmeler Mahallesi’nde deniz kenarina çekilen klasik otomobillere ilçe sakinleri de ilgi gösterdi. Piyasa degeri en düsük 400 bin TL’den baslayan; 1963 model Chevrolet Biscayne, 1965 model Chevrolet Impala, 1949 ile 1960 model Doge, 1957 model Chevrolet Belair, 1989 model Chevrolet Capris, kaplumbaga modeli 1971 model Volkswagen ve 25’e yakin klasik otomobil yer aldi. Klasik otomobil tutkunlari, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami ve TBMM’nin açilisinin 103. yilini kutlamak ve güzel havanin tadini çikarmak için bir araya geldiklerini belirttiler.

Klasik otomobil tutkunlarindan Umut Atilir da “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini kutlamak maksadiyla 25’e yakin aracimizla bir konvoy olusturduk. Kordon üzerinden sahil yolunu takip ederek Urla’ya kadar geldik. Urla’da da arkadaslarimizla hep birlikte hem bayramlasma yaptik hem de güzel havanin tadini çikardik” dedi.

Kaynak: İHA