Çocuk Baskandan Festival Sözü

29 Nisan tarihleri arasinda Isparta Belediyesi tarafindan Çocuk Festivali düzenlenecegini belirtti.

Çocuk Baskandan Festival Sözü


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla gerçeklesen ziyarette konusan Belediye Baskan Vekili Ugur Büyükçulcu, gelecegin teminati çocuklari misafir etmekten dolayi mutluluk duyduklarini ifade ederek, Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in tüm çocuklarin bayramini kutladigini söyledi.

Büyükçulcu, “Çok sanslisiniz çünkü dünyadaki tek çocuk bayramini kutluyoruz. Bu vesileyle bu bayrami bizlere armagan eden basta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve bu vatan, bu topraklar ugruna sehit olmus yüzbinlerce sehidimizi rahmetle, minnetle aniyorum. Bugünün çocuklari yarinin büyükleri demektir. Bizler de sizin gibi bu yaslardan, bu egitimlerden, bu siralardan geçtik. Bugün sehrimizin yönetimi, idaresi bizlerde. Ama ümit ediyorum ki gelecekte bizlerin yerinde sizler olacaksiniz. Sizlerden beklentimiz gelecegin liderleri olmaktan çok bugünkü hayatin bir parçasi, bir çözüm ortagi olmanizdir. Ülkemizi, milletimizi, Cumhuriyetimizi muasir medeniyetlere getirecek olan yine sizlersiniz, hep birlikteyiz. Isparta Belediyesi ve Belediye Baskanimiz Sayin Sükrü Basdegirmen’in adina bir kez daha 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayraminizi ve idrak etmis oldugumuz Ramazan Bayraminizi kutluyorum. Daha nice bayramlara” ifadelerinde bulundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla temsilen baskanlik koltuguna oturan Ege Saltuk Tosun, Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’e Isparta’ya yapmis oldugu hizmetlerden dolayi tesekkür etti. Devraldigi görevi Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen ve Baskan Vekili Ugur Büyükçulcu’nun biraktigi yerden en iyi sekilde yapmaya devam edecegini kaydeden Tosun, “Devraldigim bu makami yasimin tutmasiyla, seçimle 5 yilligina devralacagimdan kimsenin süphesi olmasin. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulusunun ve Milli Egemenligimize kavusmanin 103. yil dönümünü büyük bir coskuyla kutlamanin, ayni zamanda Ramazan Bayrami’na erismenin heyecanini yasiyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dünyada ilk kez çocuklara armagan edilen bir bayram olmustur. Bize bu gururu yasatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarina minnettariz. Bu vesileyle ülkemizin hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini, hem de Ramazan Bayrami’ni en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Baskan Ege Saltuk Tosun, okul bahçelerinin güzellestirilmesi, sehirdeki çocuk oyun alanlari ve yesil alanlarin sayilarini artirmak, mesirelik alanlari genisletmek, okul giris çikis alanlariyla ilgili yeni düzenlemeler yapmak ve yeni otogar ile Millet Bahçesindeki çalismalari en kisa sürede tamamlamak için çalisacagini bildirdi.

Baskan Tosun konusmasinin ardindan, ögrencilerin sorularini yanitladi. Bir ögrencinin sehirde Çocuk Festivali düzenlenmesi yönündeki talebi üzerine Baskan Tosun, 27-29 Nisan tarihleri arasinda Isparta Belediyesi tarafindan Çocuk Festivali düzenlenecegini belirtti.

Sorularin ardindan Ege Saltuk Tosun, “Bana bu imkâni veren basta Sayin Belediye Baskan Vekilimiz Ugur Büyükçulcu olmak üzere emegi geçen herkese tesekkürlerimi ve saygilarimi sunarim. Nice bayramlarda görüsmek üzere herkese iyi bayramlar” görüslerinde bulundu. Baskan Ege Saltuk Tosun, telsizden anons geçerek tüm personelin bayramini kutladi.
Kaynak: İHA