BBP Genel Baskani Destici Açiklamasi 'Biz Bu Vatani Emlak Ofisinden Satin Almadik'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Baskani Mustafa Destici, "Biz bu vatani emlak ofisinden satin almadik. Biz bu vatani sehit kanlari vererek aldik. Birisi de benim, sizin, hepimizin, devletinin varligina, ülkesinin bütünlügüne, milletinin istiklaline ve istikbaline göz dikiyorsa canini vermeyi göze alacaktir. Bu vatanin birligine, bu ülkenin bütünlügüne, bu milletin birligine göz diken kim olursa olsun bizler, vatanseverler, Cumhur Ittifaki’nin mensuplari olarak onlarin hayallerini zindana çevirir, rüyalarini da kabusa çeviririz" dedi.

BBP Genel Baskani Destici Açiklamasi 'Biz Bu Vatani Emlak Ofisinden Satin Almadik'
Sakarya’da Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katilimiyla, Akyazi Recep Tayyip Erdogan Spor Kompleksi Açilis Töreni yapildi. Törende hazir bulunan BBP Genel Baskani Mustafa Destici ile Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, gündeme dair açiklamalarda bulundu.

Seçim gününün yaklastigina isaret eden Fatih Erbakan, "14 Mayis’ta gerçekten de ülke olarak, millet olarak tarihi bir seçimi birlikte yasayacagiz. Bu seçimde 2 ana eksen olusmus durumda. Bunlardan bir tanesi sol, sosyalist, komünist, ateist ne kadar unsur varsa hepsinin bir araya geldigi 7’li masa. Hatta sadece bununla kalmamis. Daha da ileri götürmüsler. Her geçen gün bir PKK yöneticisinin, kurucusunun çikip yayinladigi videolarla, demeçlerle destek istedigi bir 7’li masa karsimizda. Bu da yetmiyor, Fethullah Gülen örgütünün yurt disina kaçmis olan yöneticileri her geçen gün daha da heyecanli bir sekilde sayin Kiliçdaroglu’na ve 7’li masaya oy istiyor. Iste daha birkaç gün evvel Alman basininda genis yer bulacak sekilde PKK’li terörist Cemil Bayik açikça Sayin Kiliçdaroglu’na ve 7’li masaya destek istiyor. Ve bu 7’li masa çikmis diyor ki; ’Ayasofya’nin cami yapilmasi yerinde bir hareket olmadi. Biz iktidar olursak Ayasofya’yi tekrarda müze olarak hizmete açacagiz’ diyor. Iste böyle bir 7’li masa. ’Biz HDP’nin 11 maddelik tutum belgesini tamamiyla Millet Ittifaki olarak kabul ettik’ diyor. Ne var bu maddelerde? Özerklik var, yerinden yönetim var, eyalet sistemine geçis var, Türkiye’nin bölünmesi ve parçalanmasi var. ’HDP’nin tutum belgesini kabul ettik’ ne demek? Yine bu tutum belgesinin içerisinde Suriye’nin kuzeyindeki teröre karsi yapilan operasyonlarin durdurulmasi var, Suriye’nin kuzeyinin YPG’ye, PYD’ye, teröristlere teslim edilmesi var. ’Böyle bir tutum belgesini kabul ettik’ diyen CHP ve 7’li masa var" dedi.



"’Yo, neden zarar versin. Gayet dogal’ diyor"

Erbakan, sözlerini söyle sürdürdü:

"Cumhurbaskani adaylarina televizyon programlarinda soruyorlar. ’Bu LGBT akimlari Türk aile yapisina zarar verir mi sizce?’ diyorlar. ’Yo, neden zarar versin. Gayet dogal’ diyor. Cumhurbaskani yardimcisi adaylarindan bir tanesi suanda Istanbul Belediye Baskani. Soruyorlar; ’Efendim, escinsel evliliklerle ilgili ne düsünüyorsunuz?’ diyorlar. ’Gayet dogal, herkesin kendi tercihi ama toplum hazir degil’ diyor. Bunlari bu aziz milletin, bu inançli milletin oyuna ihtiyaç duyduklarinda söyleyen, yarin bir gün Allah vermesin iktidar oldugunda neler yapmaz."

"Onlarin hayallerini zindana, rüyalarini da kabusa çeviririz"

"Biz bu vatani emlak ofisinden satin almadik" diyen BBP Lideri Destici ise "Biz bu vatani sehit kanlari vererek aldik. Birisi de benim, sizin, hepimizin, devletinin varligina, ülkesinin bütünlügüne, milletinin istiklaline ve istikbaline göz dikiyorsa canini vermeyi göze alacaktir. Bu vatanin birligine, bu ülkenin bütünlügüne, bu milletin birligine göz diken kim olursa olsun bizler, vatanseverler, Cumhur Ittifaki’nin mensuplari olarak onlarin hayallerini zindana çevirir, rüyalarini da kabusa çeviririz" dedi.



"Insallah ilk turda sizin oylarinizla seçecegiz, seçtirecegiz ve ’devam’ diyecegiz"

14 Mayis’in önemine dikkat çeken Destici, "Kiymetli kardeslerim, 14 Mayis’ta 2 seçimi birden yasayacagiz. Birincisi cumhurbaskanligi, ikinci sandikta milletvekilligi seçimi. Birinci sandikta bizim adayimiz, sizin adayiniz, Cumhur ittifaki adayi kim? Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan. Insallah ilk turda sizin oylarinizla seçecegiz, seçtirecegiz ve ’devam’ diyecegiz. Ikinci sandikta milletvekili seçimi var. Önemli olan ne? Mecliste de Cumhur Ittifaki olarak çogunlugu yine koruyacagiz ve daha da artiracagiz Allah’in izniyle" diye konustu.



"IYI Parti’nin Genel Baskani Türk milliyetçisi degildir"

Kemal Kiliçdaroglu’na elestirilerde bulunan Destici, "Bakin 7’li masanin cumhurbaskani adayi Kiliçdaroglu ne diyor? ’Bütün Kürtleri terörist ilan ediyorlar’ diyor. Ya Allah’tan kork. Insan biraz utanir bunu söylerken. Kürtler bizim kardesimiz. Biz hiçbir zaman ayrim yapmadik. Bizim düsmanimiz PKK, bizim düsmanimiz onun uzantisi HDP, YPG, PYD. Sen açikça söyle, PKK senin düsman mi dostun mu? Yüregin yetiyorsa ey Kiliçdaroglu, çik ’PKK benim düsmanim. Onun uzantisi HDP benim düsmanim. Suriye’deki yapilanmasi YPG,PYD benim düsmanim’ de. Diyebiliyor musun? Diyemiyorsun çünkü onlarla is birligi içerisindesin. Bakin gitti görüstü. Aksener ne dedi?; ’PKK esittir HDP’ Cumhurbaskani adaylari PKK ile görüstü. HDP ile görüsmek PKK ile görüsmek demektir. Peki hanimefendi sesini çikarabildi mi? Çikaramadi. Kiliçdaroglu’na ’Ne görüstün?’ diye sorabildi mi? Soramadi? Sirri Sakik söyledi; ’Ey Kiliçdaroglu, kapali kapilar arkasinda verdigin sözleri açikla’ dedi.

Terörist Demirtas’i, Apo’yu, digerlerini serbest birakma sözü vermis. Yerel yönetimler sartini kabul ederek, özerklik sözü vermis. Peki bunlari Sayin Aksener sorabiliyor mu? Soramiyor. Peki bunlari soramayan ve cumhurbaskani adayi HDP ile PKK ile kol kola yürüyen birisi Türk milliyetçisi olabilir mi? Olamaz. Kiymetli kardeslerim, dolayisiyla IYI Parti’nin Genel Baskani Türk milliyetçisi degildir, partisi Türk milliyetçilerin partisi degildir, milliyetçi bir parti degildir. Onlar çakma milliyetçiler, fason milliyetçiler. Gerçek milliyetçiler buradadir. Buradayiz ve burada olmaya devam edecegiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA