Bahçelievler'de '23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayrami' Coskuyla Kutlandi

Bahçelievler Belediyesi tarafindan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle “23 Nisan Çocuk Senligi” etkinligi düzenlendi. Etkinlige aileleriyle katilan çocuklar çifte bayramin tadini çikardi.

Bahçelievler'de '23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayrami' Coskuyla Kutlandi
Bahçelievler Belediyesi tarafindan Milli Egemenlik Parki’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami çerçevesinde bir dizi etkinlik düzenlendi.

“23 Nisan Çocuk Senligi” isimli etkinlige aileleriyle birlikte birçok çocuk katildi.

Kurulan oyun alanlarinda keyifli dakikalar yasayan çocuklar çifte bayramin tadini çikardi. Öte yandan çocuklar arasinda yapilan yarismalar ise renkli görüntüler olusturdu. Etkinlik çerçevesinde müzikli sisme maskot show, jonglör ve kukla gösterisi yapilirken bubble show, Hacivat-Karagöz gösterisi, sisme oyun parkurlari da yer aldi. Çocuklara çesitli ikramlar yapildigi etkinligin aksam saatlerine kadar devam edecegi ögrenildi.

“Bayramimizi neseyle kutlamak için geldim”

Etkinlige katilan çocuklardan Halil Atagan, “Buraya oynamak, eglenmek ve insanlarin bayramini kutlamak için geldim. Bayramimizi neseyle kutlamak için geldim. Arkadaslarimla geldim. Burasi çok eglenceli. Hakan Bahadir’a tesekkür ediyorum” dedi.



“Tüm çocuklarin 23 Nisan Bayrami kutlu olsun"

Etkinlige gelen Serhat Ekin ise, "Buraya arkadaslarim ve annemle yemek yiyip oynamaya geldim. Sonra buradaki trambolinlerde ziplayacagim. Parklarda eglenmeye geldim. Güzel vakit geçirdigim için çok mutluyum. Tüm çocuklarin 23 Nisan Bayrami kutlu olsun" seklinde konustu.

Kaynak: İHA