Ali Koç, Hatay'da Bulunan Depremzede Çocuklari Ziyaret Etti

Fenerbahçe Baskani Ali Koç, Hatay’da bulunan depremzede çocuklari ziyaret etti. Baskan Ali Koç, iki adet konteyner kentin açacaklarini da dile getirdi.

Fenerbahçe Baskani Ali Koç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami sebebiyle depremzede çocuklari ziyaret etmek amaciyla Hatay’a gitti. Baskan Koç’a yönetim kurulu üyeleri Sertaç Komsuoglu ve Rusen Çetin eslik etti. Burada açiklamalarda bulunan Baskan Koç, geleneksel bayramlasma törenine katilamadigi için divan kurulu üyelerinden özür diledigini dile getirerek, "Bugün iki bayrami birden kutluyoruz. Hem Ramazan Bayramimiz, hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramimiz kutlu olsun. Saglik huzur birlik, beraberlik ve baris içinde nice bayramlar diliyorum tüm ülkemize. Bugün sizlerle beraber olamadik. Yöneticiler olarak ikiye bölünmek durumundaydik. Bir grubumuz buraya geldik. Sertaç Bey, Rusen Bey ve Ilker Bey yanimda. Burada çocuklarimizla beraber onlarin bayramini kutluyoruz. Çok isterdim burada olmanizi. Bu güzel saf tertemiz çocuklarin samimiyeti saf duygulari yaklasimlari Fenerbahçe sevgisi aidiyeti bagliligi burada bizzat yasamanizi çok isterdik. Sizlerle olamadigimiz için özür dileriz ama anlayisla karsilayacaginizi umuyorum" seklinde konustu.



"Allah hiç kimseye böyle bir felaket göstermesin"

Deprem bölgesinde iki ayri konteyner kenti kullanima sunacaklarini hatirlatan Baskan Ali Koç, "Bu bayramda Sari-Lacivert Dernegi’nin büyük çabalar sarf ederek kurdugu çadir kentten etkinlik yapiyoruz. Bu etkinlige katkisi olan pek çok dernegimiz ve bölgedeki bütün derneklerimiz burada. Pek çok sponsorumuz çocuklarin eglenmeleri için burada etkinlikler kurdular. Sahne gösterileri var. 1 gün bile onlara ne kadar özel olduklarini hissettirebilsek ne ala bize, ne ala Fenerbahçe’ye. Önümüzdeki aylarda da iki ayri konteyner kentimiz faaliyete geçecek. 500’er konteyner toplamda bin konteyner biz de bunu yapacagiz. Türkiye Futbol Federasyonu ile yaptigimiz proje var. Ayni zamanda kulüp olarak yaptigimiz proje var. Iki ayri proje yürütüyoruz. Insallah hep beraber konteyner kentimizi açar en büyük sorun olan barinma sorununu bir nebze olsun çorbada bizim de tuzumuz olur diye düsünüyorum. Allah sadece bize degil hiç kimseye böyle bir felaket göstermesin ama yakin zamanda da müthis bir dayanisma örnegi gösterdik ülke olarak. Diger taraftan da insallah bunlardan ders aliriz. Önümüzdeki 20 yil bizden sonraki nesillere bu ülkeyi çok daha saglam bir yer olarak teslim edebiliriz. Hepinizi sevgi saygiyla kucakliyorum. Sari -lacivert basarilarla bir sezon sonu diliyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA