Kaymakam Bakkal, Sehit Ve Gazi Yakinlari Ile Iftar Yemeginde Bir Araya Geldi

Oltu Kaymakami Cevdet Bakkal, sehit ve gazi aileleriyle iftar programinda bir araya geldi.

Kaymakam Bakkal, Sehit Ve Gazi Yakinlari Ile Iftar Yemeginde Bir Araya Geldi
Sehit ve Gazi aileleri ile sohbetler eden Kaymakam Bakkal, “Sehit ve gaziler nezdinde bütün oltulu hemserilerimizin Ramazan Bayramlarini gönülden tebrik ediyorum. Rabbimden bu mübarek ayin ülkemiz, milletimiz, bölgemiz ve tüm Islam alemi için hayirlara vesile olmasini niyaz ediyorum.

Sizler en degerli varliklarinizi, esinizi, oglunuzu, kardesinizi, babanizi bu vatan için sehit verdiniz. Bunun dünyada herhangi bir karsiligi olamaz. Bundan daha kiymetli bundan daha büyük bir fedakârlik yoktur. Onlarin bu kahramanliklari ve fedakârliklari bizim varlik sebebimizdir. Bizler, sizler için ne yaparsak yapalim sizlerin hakkini hiçbir sekilde ödeyemeyiz. Sizlere olan minnet borcumuzu anlatmada ne söylesek azdir.

Sizler bizim basimizin tacisiniz ve hepinizin basimizin üstünde yeri var. Sehitlerimizin emaneti olan sizlere ve gazilerimize sahip çikabilmek bizim için en kutsal görevdir.

Tüm kamu kurumu ve görevlileri olarak sehitlik ve gazilik kavramlarinin ne kadar degerli oldugunun bilinci içinde hareket ediyoruz. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da sehit yakinlari ve gazilerimizin ihtiyaçlarinin karsilanmasi ve sorunlarinin giderilmesi konusunda yapilan çalismalara her türlü katki ve destegi vermeye devam edip her zaman yaninizda olacagiz. Biliyorum ki ates düstügü yeri yakar fakat “Sehitlerimizin Nurlanmis, Gazilerimizin onurlanmis olmasi biraz olsun bizleri ferahlatmaktadir” dedi.

Sehit ve Gazi aileleri Kaymakam Cevdet Bakkal’in göstermis oldugu yakin ilgi ve alakadan çok mutlu olduklarini dile getirdiler.

Iftar yemegine Oltu Kaymakami Cevdet Bakkal, Oltu Garnizon Komutani Piyade Binbasi Serdar Ekin, Oltu Belediye Baskan Yardimcisi Baki Parlak, Oltu Ilçe Emniyet Müdürü Ugur Özdogan, Oltu Ilçe Jandarma Komutani jandarma Tegmen Akif Alperen Arisoy, Atatürk Üniversitesi Oltu Beseri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Cavit Yesilyurt Milli Egitim Müdürü Ilhami Sahin, Ilçe Spor Müdürü Ömer Bektas,Oltu Orman Isletme Müdürü Ömer Abak, Ilçe Müftüsü Sinan Cansever’in yani sira sehit ve gazi aileleri katildi.

Kaynak: İHA