Baskan Akgün'den Bayram Mesaji Açiklamasi 'Bayramlar Bizi Biz Yapan Temel Zenginliklerimizdir'

Büyükçekmece Belediye Baskani Dr. Hasan Akgün, “Ramazan ayinin rahmet ve bereketinin ardindan bu yil da Ramazan Bayrami’ni kutlayacagiz. Ancak ülkemizi derinden sarsan depremlerde hayatini kaybeden vatandaslarimizin acisiyla bu yil bayrami buruk bir sekilde karsiliyoruz” dedi.

Baskan Akgün'den Bayram Mesaji Açiklamasi 'Bayramlar Bizi Biz Yapan Temel Zenginliklerimizdir'


Büyükçekmece Belediye Baskani Dr. Hasan Akgün, Ramazan Bayrami kutlama mesaji yayinladi. Akgün mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Ülkemizi derinden sarsan depremler nedeniyle maalesef bu bayrami buruk bir sekilde karsiliyoruz. Depremde yasamini yitiren vatandaslarimiza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakinlarina bassagligi diliyorum. Milletçe, baris, kardeslik ve bereket iklimini tüm benligimizle yasamanin huzuruyla bir Ramazan Bayrami’na daha kavustuk. Bayramlarimiz birlik ve beraberlik duygularinin yogunlastigi, sevinç ve coskunun bulustugu, karsilikli sevgi ve sayginin perçinlestigi, insanlarin birbirleriyle olan darginliklarini unuttuklari, baristiklari, kucaklastiklari çok özel günlerdir. Bayramlar bizi biz yapan temel degerlerimiz ve zenginliklerimizdir. Milli ve dini duygularin, inançlarin örf ve adetlerin sergilendigi bir toplumda millet olma suurunun sekillendigi ve kuvvetlendigi günlerdir" ifadelerini kullandi.

"Ramazan Bayrami’nin ülkemize ve dünyaya baris, kardeslik ve mutluluklar getirmesini diliyorum"

Baskan Akgün sözlerine söyle devam etti: "Insanlarimizi kaynastiran, toplumumuzu bütünlestiren bayramlar milletçe sahip oldugumuz degerlerin en güzelidir. Bu bayramda da aile ve akrabalarimiz basta olmak üzere dostlarimizi, komsularimizi unutmamaliyiz. Çevremizde bulunan basta depremzede vatandaslarimiz olmak üzere, yoksul, kimsesiz ve yetimlere kucak açmaliyiz. Yanlarinda oldugumuzu, sevinç ve kederlerini, sikintilarini paylasarak bayram coskusunun disinda birakmamaliyiz. Bu duygu ve düsüncelerle Ramazan Bayrami’nin ülkemize ve dünyaya baris, kardeslik ve mutluluklar getirmesini diler, tüm Büyükçekmece ailemin bayramini en içten duygularimla kutlar, sevgi ve saygilarimi sunarim"
Kaynak: İHA