Gürsu Belediyesi Ramazan Bereketini Evlere Ulastiriyor

Gürsu Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü düzenli olarak yaptigi gida yardimlarini ramazan ayinda da hiz kesmeden sürdürüyor. Evlere ulasan gida kolileri, ihtiyaç sahibi olan ailelere ulastiriliyor.

Gürsu Belediyesi Ramazan Bereketini Evlere Ulastiriyor
Gürsu Belediyesi Ramazan ayinin bereketini evlere ulastiriyor. Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü organizasyonu ile yapilan gida yardimlari kurulan Sosyal Yardim komisyonu öncülügünde tespit islemi ile basliyor. Komisyonda yardima basvuran vatandaslarimizin gerekli incelemeleri yapilarak ihtiyaçli olan aileleri belirliyor. Ardindan saha ekipleri tek tek dolasarak vatandaslarin hem Ramazan ayini kutluyor hem de gida kolilerini teslim ediyor.

Yardimlarin araliksiz sürdügünü anlatan Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, "Ramazan ayinda evlerdeki sofralardaki bereket katlaniyor. Biz de zaten sürekli yaptigimiz gida yardimlarini bu ay için ekstra hassas davranarak yapmaya devam ediyoruz. Ilçemizde ihtiyaci olan vatandasimiz kalmasin diye gece gündüz çalisiyoruz ve çalismaya devam edecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA