AK Parti Kocaeli SKM 700 Kisiyle Çalisacak

AK Parti Kocaeli Il Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Baskani Av. Alper Dogan, il ve ilçelerle birlikte yaklasik 700 kisilik ekiple çalisacaklarini kaydetti.

AK Parti Kocaeli SKM 700 Kisiyle Çalisacak
AK Parti Kocaeli’de 14 Mayis Cumhurbaskanligi ve 28. Dönem Milletvekilligi Genel Seçimleri’ne yönelik çalismalar devam ediyor. AK Parti Kocaeli Il Baskani Dr. Sahin Talus, geçtigimiz günlerde yaptigi açiklamada Siyasi ve Hukuki Isler Baskani Av. Alper Dogan’in Il SKM Baskani oldugunu duyurmustu. Dogan, göreve gelir gelmez ilçe SKM baskanlari atamasini tamamladiktan sonra, il ve ilçelerde baskan yardimcilari ve komisyon baskanlarini da belirlediklerini kaydetti.

Buna göre Il SKM Baskanligi bünyesinde baskan yardimcilari ve komisyonlarda 70 kisinin çalisacagini, ilçelerle birlikte bu sayinin 700’ün üzerine çiktigini belirten Dogan, "Ülkemiz ve milletimiz için çok önemli bir seçime dogru gidiyoruz. AK Parti, derin bir hafizasi olan, geçmiste çok önemli ve kritik süreçleri basariyla tamamlamis güçlü kadrolariyla bugüne gelmistir. En büyük zenginligimiz bu hafizadir. Bu nedenle bu süreçte geçmisten bugüne bütün teskilatimizla bir ve beraber olarak çalisacagiz" dedi.

Dogan, görev dagilimi sonrasi Il SKM ekibiyle ilk toplantisini gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA