Sindirgili Minikler Depremzedeler Için Yardim Topladi

Balikesir’in Sindirgi ilçesinde deprem bölgesine yardim seferberligi artarak devam ediyor. Minikler, depremzedeler için ördügü bere, atki ve ailelerin yardimlariyla toplanan gida kolilerini deprem bölgesine gönderilmek üzere Sindirgi Belediyesi yetkililerine teslim etti.

Sindirgili Minikler Depremzedeler Için Yardim Topladi
Kurtulus Ilkokulu 3-C sinifi ögretmen, ögrenci ve velileri asrin felaketinin yasandigi deprem bölgesine yardim için 30 koli gida malzemesi ve kendi ördükleri sapka ve bereleri Sindirgi Belediyesine teslim etti. Ögretmenleri öncülügünde atki ve bere ören çocuklara aileleri de destek oldu ve deprem bölgesi için yardim toplandi.

Minik ögrencilerin duyarli davranisindan dolayi Sindirgi Belediye Baskani Ekrem Yavas da ögrencileri ziyaret ederek hediye verdi.

Ögretmen ve ögrencileri duyarli davranisindan dolayi tebrik eden Ilçe Milli Egitim Müdürü Muzaffer Çakir “Kendi aralarinda gida kolilerini ve yardimlari hazirladilar. Ögrencilerimize, ögretmenlerimize ve velilerimize tesekkür ediyorum “ dedi.

Çocugundan yaslisina Sindirgi halkinin duyarli oldugunu, özellikle çocuklarin bu seferberlikte yer almasinin önemli oldugunu belirten Sindirgi Belediye baskani Ekrem Yavas “ Küçük, bicirik dedigimiz çocuklarimizin duyarliliklari bizi çok duygulandirdi. Suanda Kurtulus ilkokulundayiz burada 3. siniflarda kardeslerimiz ögretmenlerinin de tesvikiyle önce atki, bere gibi bizatihi erkek çocuklar dahi bereler örmüsler ve o bölgeye gönderildi. Oyuncaklarini topladilar onlari gönderdirler. Simdide evlerinden getirdikleri kuru bakliyatlari posetlemisler, doldurmuslar ve Ramazan dolayisiyla gida paketi yapmislar. Ve bizlerde onlardan bunlari alip deprem bölgesine gönderiyoruz. Ben hepsini tebrik ediyorum ögretmenimiz, okul müdürümüz ve ögrencilerimiz, velilerimiz bu ise dahi olan kim varsa hakikaten harika bir is çikariyor“ dedi.

Kaynak: İHA