Orhan Gencebay Yeni Sarkisinin Sözlerini Ilk Kez Açikladi Açiklamasi 'Asiginim Dünya Duysun'

Ünlü sanatçi Orhan Gencebay, "Canim Türkiye’m" adini verdigi yeni sarkisinin sözlerini ilk kez Düzce’de açikladi. Gencebay yeni sarkisinda, "Gururum, onurum canim Türkiye’m. Hem ekmegim hem suyumsun. Vazgeçilmez namusumsun. Asiginim dünya duysun. Canim Türkiye’m" sözlerinin yer aldigini duyurdu.

Orhan Gencebay Yeni Sarkisinin Sözlerini Ilk Kez Açikladi Açiklamasi 'Asiginim Dünya Duysun'
Orhan Gencebay, Düzce Belediye Baskani Faruk Özlü’nün daveti üzerine kentte iftar programina katildi.

Düzceli protokol temsilcileri ile iftar yapan Gencebay, daha sonra Kirim Türkleri ile bir araya geldi. Ünlü sanatçi Orhan Gencebay, Canim Türkiye’m ismini verdigi sarkisina iliskin de açiklamalarda bulundu. Gencebay, "Canim Türkiye’m, ülkemizin dirligi, birligi için yapmis oldugum bir beste. Ülkemizin su anda dirlige, birlige çok ihtiyaci var. Evvelallah bizim ülkemiz çok güçlü bir ülkedir. Biz nelerin üstesinden geldik. Simdi yeni bir seçim zamani var. Bu seçimlerde ülkemizin hayrina güzel sonuç olacak. Bir takim kisiler var, emperyalistler var. Onlarla ilisigi olan kisiler var. Biz onlarin hepsini asariz. Ülkemizin içindeki insanlar ülkemizi çok seviyorlar. Biz ülkemizi çok seviyoruz. Canimizi da veririz bu ugurda. Onunla ilgili bu besteyi yaptim" dedi.



"Ülkemiz adina çok iyi bir çalisma yapmis olacagim"

Sarkinin klip çekimlerini bitirdiklerini dile getiren Orhan Gencebay, "Dün itibariyle klibi bitirdik. Klipte benim görevim olan yerleri bitirdik. Klibin çekimi devam ediyor. Bu sarki Canim Türkiye’m isimli bir sarki. 4 kitadan olusuyor. Heyecanla burada sarkiyi okuyacaktim. Söylemeyeyim. Klibi izleyin. Çok da iyi oldu. Hepimiz çok begendik. Insallah iyi olacak. Ülkemiz adina çok iyi bir çalisma yapmis olacagim. Umarim halkimizda sever. Ülkemizin daha yolu açik. Dünya’da neler yapacak bundan sonra görecegiz. Ben buna inaniyorum. Halkimiz da bunu istiyor. Halkimizin birligi, dirligi hiç bir zaman eksilmedi. Hepimiz vatanimizi çok seviyoruz. Canimiz kurban" seklinde konustu.



"Asiginim dünya duysun"

Sarkisinin sözlerini ilk kez Düzce’de açiklayan Orhan Gencebay, "Sen benim cennetim hür vatanimsin. Sen benim ecdadimin yadigarisin. Varligim ugruna armagan olsun. Vatanim, topragim, canim Türkiye’m. Ugurunda can veren canlarimizla, çiktik sonsuza bayragimizla, Allah’in yolunda imanimizla. Biz bize yeteriz canim Türkiye’m. Biz bir ölürüz, bin diriliriz. Biz senin ebedi askerleriniz. Biz sehadeti de gurur biliriz. Gururum, onurum canim Türkiye’m. Hem ekmegim hem suyumsun. Vazgeçilmez namusumsun. Asiginim Dünya duysun. Canim Türkiye’m. Sarkimiz bu sekilde" ifadelerini kullandi.

Katilimcilar Gencebay’in yeni sarkisinin sözlerine alkislarla destek verdi.
Kaynak: İHA