Firari Katil Zanlisi 20 Yil Sonra Aydin'da Yakalandi

Malatya’da 2003 yilinda kardesleriyle birlikte akrabalarinin evine düzenledikleri baskinla 3 kisiyi öldüren ve 20 yildir firari olan sahis Aydin’in Efeler Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli ekipler tarafindan yakalandi.

Firari Katil Zanlisi 20 Yil Sonra Aydin'da Yakalandi


Edinilen bilgiye göre, Yazihan ilçesine bagli kirsal Misirdere Mahallesi’nde 22 Agustos 2003 tarihinde meydana gelen olayda, A.B., A.B. ve C.B. adli 3 kardes, ellerindeki 2 ayri Kalasnikof ve tabanca ile akrabalarinin evine düzenledikleri baskinda Suayip Boztepe (54), Ali Boztepe (22) ve Aysehan Sahin’i (51) öldürmüs, M.S.’yi de agir yaralamisti. Olaydan sonra firar eden 3 kardesten A.B. ve C.B. 7 yil sonra Bereketli Mahallesi’ndeki bir magaraya ihbar üzerine jandarma ekipleri tarafindan düzenlenen baskinda 1 kalasnikof silah ve 1 tabanca ile birlikte yakalandi.

Aydin polisinin dikkati sayesinde 20 yillik firar sona erdi

Efeler Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli Devriye Ekipler Amirligi ekipleri tarafindan yapilan uygulama sirasinda hareketlerinden süphelenilen bir sahsin yapilan kimlik kontrollünde kimlik fotografinin kendisine ait oldugu ancak bilgilerinin uyusmadigi ve sahsin beyanlarinin da çeliskili olmasi üzerine gerçek kimlik bilgilerine ulasildi. Sahsin A.B. isimli sahis oldugu ve 20 yildir Malatya’da islenen cinayet suçundan firari olarak arandigi tespit edildi. Aydin polisinin dikkati sayesinde yakalanan A.B. gözaltina alinarak emniyete götürülürken, emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA