Yasindan Büyük Suç Kaydi Çikti

Balikesir’in Edremit ilçesinde yakalanan 17 yasindaki kisinin, 35 adet suç kaydi çikti.

Yasindan Büyük Suç Kaydi Çikti
Edinilen bilgiye göre, geçtigimiz günlerde Gaziilyas, Camivasat Mahallesi Baraj Caddesi, Hekimzade Mahallesi Kursunlu Caddesi ve Kapicibasi Mahallesi Bodur Cami Sokak’ta yasanan otodan hirsizlik olaylari üzerine genis çapli arastirma baslatan Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, 17 yasindaki Ç.T.’yi gözaltina aldi.

Ç.T.’nin; oto, bisiklet, motor hirsizligi, mala zarar verme, hakaret, tehdit, taksirle yaralama gibi 35 adet suç kaydi oldugu ögrenildi.

Son olarak müzik sistemi gibi 4 otodan yasanan hirsizlik olaylarinin da faili oldugu ögrenilen zanli, polis tarafindan kiskivrak yakalandi. Ç.T., sevk edildigi adli makamlarca tutuklanirken, sattigi malzemelerden bulunanlar ise sahiplerine teslim edildi.
Kaynak: İHA