16 Yasinda Evlendi, Iki Çocuguyla Esi Tarafindan Terk Edildi

Adana’da 5 yil önce 16 yasinda evlenen ve iki çocugu olan bir kadin, esi tarafindan baska bir kadin için terk edildigini ve bosanamadigini iddia ederek, zor durumda kaldigini ileri sürdü.

16 Yasinda Evlendi, Iki Çocuguyla Esi Tarafindan Terk Edildi
21 yasindaki Rabia Bakdur, bundan 5 yil önce M.B. (24) isimli sahisla evlendi. Bu evlilikten çiftin iki çocugu dünyaya geldi. Ancak bir süre sonra Rabia Bakdur’un iddiasina göre esi uyusturucu bagimlisi oldu. Bu nedenle evde huzursuzluk çikmaya basladi.

Daha sonra da M.B. baska bir kadinla sevgili olunca iki çocugu ve esini birakti. 2 çocuk annesi evlatlarina bakacak birilerini buldugunda tarim isçisi olarak çalisip geçimlerini saglamaya çalismasina ragmen zorda kaldi. Perisan bir yasam süren kadin esinden bosanmak istedi ancak kocasi bosanmaya yanasmayinca bunu da basaramadi.

Esinin kendisini baska bir kadin için terk ettigini, iki çocuguyla perisan oldugunu belirten Rabia Bakdur, "Tarlaya gitmedigim zaman çok zorluk yasiyorum. Iki çocugumla tek basima kaldim. Bosanmak istiyorum bosanamiyorum da. Bana haber gönderiyor, ‘onunla kesinlikle bosanmayacagim’ diyormus. Ama eve de gelip çocuklarina da bakmiyor. Ne yapacagimi bilmiyorum" dedi.

Kaynak: İHA