Yozgat'ta Et Ve Süt Kurumunda Ramazan Yogunlugu

Yozgat’ta yaklasan Ramazan ayi dolayisiyla vatandaslar Et ve Süt Kurumu satis magazasinin önünde uzun kuyruklar olusturdu.

Yozgat'ta Et Ve Süt Kurumunda Ramazan Yogunlugu
Ramazan ayi hazirliklarinin baslamasiyla Yozgat Et ve Süt Kurumu satis magazasindan kilogrami 119 liradan kiyma, 129 liradan kusbasi almak isteyen vatandaslar yogunluk olusturdu. Piyasaya göre daha uygun fiyata et ve kiyma almak isteyen vatandaslar, sabahin erken saatlerinden itibaren satis magazasi önünde kuyruk olusturdu. Satis magazasinda et stoklari sinirli olunca her vatandas 1’er kilo kiyma ve kusbasi alabildi.

Et almak için sabahin erken saatlerinde magaza önünde beklediklerini söyleyen Sahin Yasar, “Ramazan dolayisiyla et almak için bekliyoruz. Uzun kuyruk var, sabah 07.00’den itibaren bekliyorum. Kismet olursa et alacagim. Zaten birer kilo veriyorlar, Ramazan hazirligi yapiyoruz" dedi.

Cemal Sari da, "Rabbim razi olsun devletimizden Et ve Süt Kurumunu açtigi için. Onlar da olmazsa esnafa gücümüz yetmiyor. Bugün gidiyoruz, yarin bakmissiniz yine zam gelmis. 250-300 liraya et satiyorlar. Ramazan ayi hazirligi için 07.30’dan beri bekliyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA