Kocaeli Büyüksehir, Hatay Esnafina 7 Noktada Prefabrik Çarsi Kuruyor

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, Hatay esnafinin islerini yapabilmesi ve günlük hayatin canlandirilmasi için 7 ayri noktaya 555 prefabrik kuracak.

Kocaeli Büyüksehir, Hatay Esnafina 7 Noktada Prefabrik Çarsi Kuruyor
Kahramanmaras merkezli yasanan ve 11 ilde yikima sebep olan deprem felaketinin ardindan harekete geçen Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, Hatay’in Defne ilçesinde yaralari sarmaya devam ediyor. Hatay’da vatandaslarin ihtiyaçlarina cevap vermek için bölgede çadir kent ve hastane kuran, bin 200 kisilik konteyner kent için çalismalarina devam eden Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, bu kez bölgede esnaf için harekete geçti. Depremden etkilenen esnafin yaralarini sarmak için Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, Burdur Valiliginin koordinatörlügünde 7 ayri noktaya prefabrik çarsilar kuracak. Subasi Çarsisinda 80, Samandag Yolu Çarsisinda 35, Primemal AVM Çarsisinda 70, Hastane Kavsagi Çarsisinda 115, Çekmece Çarsisinda 115, Sükrü Balci Caddesi Çarsisinda 75 ve Honda Kavsagi Çarsisinda 65 olmak üzere toplam 555 prefabrik kurulacak. Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, esnaf için 7 ayri noktada çalismalara basladi.

Büyüksehir Belediyesi ekipleri, belirlenen alanlarda zemin iyilestirmesi, hafriyat kaldirma ve temel için hazirliklara devam ediyor. Çalismalarin en kisa sürede tamamlanarak, esnafin günlük hayatina devam etmesi amaçlaniyor.
Kaynak: İHA