Kadin Baskan Depremzedeler Için Gözleme Yapti

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde depremzedeler için düzenlenen hayir çarsisi öncesi kadin Belediye Baskani Zekiye Tekin, ilk olarak tarladan ispanak topladi, ardindan kollari sivayarak gözleme yapti.

Kadin Baskan Depremzedeler Için Gözleme Yapti
Pazaryeri Kaymakamligi ve Pazaryeri Belediyesince düzenlenen hayir çarsisinda deprem bölgeleri için yardim toplandi. Ilçedeki kamu kurumlarinin stant açtigi hayir çarsisinda kurum çalisanlari kendi imkânlariyla yaptiklari ürünleri hayir çarsinda depremzedeler için satisa çikartti. Ilçe halkinin yogun ilgi gösterdigi hayir çarsina vatandaslar birçok ürün ve esyayi degerinden fazla ücret ödeyerek deprem bölgelerinde etkilenen vatandaslara destek oldu.

Kadin belediye baskani kollari sivadi depremzedeler için düzenlenen hayir çarsinda gözleme yapti

Ilçe kadinlarindan büyük destek saglanirken, önce tarlada ispanak toplayan Pazaryeri Belediye Baskani Zekiye Tekin de alanda oklavayla hamur açip gözleme yapti. Düzenlenen hayir çarsinda bütün gelirlerin depremzedeler için kullanilmak üzere AFAD’a hesaplarina yatirilacagini söyleyen Baskan Tekin, “Ilçe Kaymakamligi ve Pazaryeri Belediyesi isbirliginde ilçemizdeki bütün kamu kurumlari ve halkimiz, ögrencilerimizin el birligiyle deprem bölgesine hayir çarsisi hazirligi yaptik. Büyük bir kalabaligin katilimiyla bereketli bir gün oldu. Bugün de hanimlarimizin, hemserilerimizin ve kurumlarimizin destegiyle bereketimiz devam ediyor. Gördügünüz gibi burada gözleme yapiyoruz. Buradan elde edilecek gelirin tamamini deprem bölgemize gönderilmek üzere AFAD hesaplarina yatirilmak üzere kaymakamligimiza teslim edecegiz. Böyle bir günde birlik beraberlik saglayan Pazaryeri halkimiza tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA