Devrekani Kapali Sebze Meyve Pazari'nin Yer Teslimi Yapildi

Tarim ve Orman Bakanligi tarafindan uygulanan, bir kisim finansmani Uluslararasi Tarimsal Kalkinma Fonu (IFAD) tarafindan karsilanan Kirsal Dezavantajli Alanlar Kalkinma Projesi (KDAKP) çerçevesinde Kastamonu’nun 2023 yili Yillik Çalisma Plan ve Bütçesi’nde yer alan Devrekani Kapali Sebze Meyve Pazari projesinin ihale islemlerinin tamamlanmasinin ardindan yer teslimi yapildi.

Devrekani Kapali Sebze Meyve Pazari'nin Yer Teslimi Yapildi
Tarim ve Orman Bakanligi’nca uygulanmakta olan, bir kisim finansmani Uluslararasi Tarimsal Kalkinma Fonu (IFAD) tarafindan karsilanan Kirsal Dezavantajli Alanlar Kalkinma Projesi (KDAKP) çerçevesinde Kastamonu’nun 2023 yili Yillik Çalisma Plan ve Bütçesi’nde yer alan Devrekani Kapali Sebze Meyve Pazari Proje Yapimi isi için UNDP tarafindan yapilan ihale islemleri tamamlandi. Ihaleyi alan firma ile de Devrekani Belediyesi arasinda sözlesme imzalandi.

Sözlesme çerçevesinde gerçeklestirilecek olan yatirima ait projelendirme çalismalari için Devrekani Belediye Baskani Engin Altikulaç, Tarim ve Orman Il Müdürü Bekir Yücel Tanrikulu, Il Müdür Yardimcisi Özcan Gazioglu, Kirsal Kalkinma ve Örgütlenme Sube Müdürü Cumhur Hakki Güllü, UNDP Saha Mühendisi Ismail Borak ve firma yetkililerinin katilimi ile ilgili firmaya yer teslimi yapildi.

Yer tesliminin ardindan yüklenici firma tarafindan kisa sürede Devrekani Kapali Sebze Meyve Pazari projesinin temelinin atilacagi ögrenildi.
Kaynak: İHA