Antalya'dan Deprem Bölgesine Saglik Ekipman Destegi

Antalya Büyüksehir Belediyesi, gelen talepler dogrultusunda Hatay’a 11 saglik personeli ile 3 ambulans, 20 yatakli saglik tiri ve ilaç gönderdi.

Antalya'dan Deprem Bölgesine Saglik Ekipman Destegi
Tüm imkanlarini depremzedeler için seferber eden Antalya Büyüksehir Belediyesi, arama kurtarma, barinma, giysi, yiyecek ihtiyaçlarinin yani sira simdi de saglik hizmetiyle depremzedelerin yaninda olacak. Deprem bölgesine giden ve orada eksikleri yerinde görme sansi bulan Baskan Böcek, “Insanlarimiz gerçekten çok zor durumda. Yüce Türk Milleti, Türk halki yardim etmek istiyor. Bizler de elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Yaralari birlikte saracagiz” dedi.

Ölü ve yarali sayisinin her dakika arttigina dikkat çeken Baskan Muhittin Böcek, Antalya Büyüksehir Belediyesi Saglik Isleri Daire Baskanligi’na bagli Evde Saglik Biriminde görevli aralarinda uzman acil tip teknisyeni, paramedik, hemsirelerin de bulundugu 11 saglik personelinin 3 ambulans, 20 yatakli saglik destek tiriyla Hatay’da görev yapacagini söyledi.



Baskan Böcek, Cam Piramit’te kurulan Antalya Büyüksehir Belediyesi Afet Yardim Merkezi’nden saglik görevlilerini ve mobil saglik destek tirini dualarla Hatay’a ugurladi.

"Seyyar hastane"

Seyyar hastanenin Hatay Ugur Mumcu Meydani’nda hizmet verecegi bildirildi.

Ekipte görev alan ve gönüllü olarak Hatay’a giden Büyüksehir Belediyesi saglik personeli gerekli ekipman ve ilaçlarla yola çiktiklarini belirterek, depremzedelerin bir nebze de olsa yaralarini sarmaya gayret göstereceklerini belirtti.

Kaynak: İHA