AK Parti Ardahan Il Baskanligi'ndan Yardim Seferberligi

AK Parti Ardahan Il Baskanligi’nca Kahramanmaras merkezli Türkiye’nin Dogu ve Güneydogu illerini vuran deprem felaketinin ardindan yardim seferberligi baslatildi.

AK Parti Ardahan Il Baskanligi'ndan Yardim Seferberligi
Depremin ardindan kriz masasi olusturan AK Parti Ardahan Il Baskanligi’nin koordinasyonunda toplanan katalitik soba, gida, kislik elbise, battaniye gibi acil yardim malzemelerinden olusan 3 tir, deprem bölgesine gönderildi.

AK Parti Ardahan Il Baskani Kaan Koç seferberlik çerçevesinde, ’’Türk milletinin yardimseverlik duygusunun, birlik ve beraberlige en fazla ihtiyaç duydugumuz bu günlerde hep en yüksek seviyede oldugunu biliyoruz. Kahramanmaras’ta meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen deprem felaketinin ardindan acil yardim bekleyen vatandaslarimiza el uzatmak için biz de il baskanligi olarak elimizden geleni yapacagiz. Su an itibariyle AK Parti Ardahan teskilatlari olarak 3 TIR yardim malzemesini Adiyaman iline sevkettik. Bu anda son TIR’in yüklemesi yapiliyor. Insallah yarin itibariyle de 3 TIR yardim malzemesini diger deprem bölgelerine gönderecegiz. Manevi olarak bütün destegimiz depremden etkilenen 10 ilimizde. Insallah hep birlikte el ele vererek bu kötü günleri de atlatacagiz’’ dedi.

Kaynak: İHA