Afyonkarahisar'da Ilaç Çagrisi

Afyonkarahisar Eczacilar Odasi depremzedelerin tedavilerinde kullanilmak üzere son kullanma tarihi geçmeyen ilaçlarin eczanelere teslim edilmesi çagrisinda bulundu.

Tüm Türkiye merkezi Kahramanmaras olan ve 10 ili etkileyen deprem sonrasi kenetlendi. Yaralarin sarilmasi için seferber olan Türk halki yardim seferberliginde adeta birbiriyle yarisiyor. Önceki gün deprem bölgesine serum ve tibbi ilaç gönderen Afyonkarahisar Eczacilar Odasi simdi de vatandaslarin kullanmadigi miadi dolmayan ilaçlari deprem bölgesine ulastirmak için çalisma baslatti.

Yapilan çagrida, miad problemi olmayan, kutu bütünlügü saglanmis ve uygun saklama kosullarinda kullanmamis ilaçlarin en yakin eczaneye Persembe gününe kadar teslim edilmesi çagrisinda bulunuldu.
Kaynak: İHA