Talas Deprem Bölgesinde Yara Sariyor

Talas Belediyesi, 10 ili etkileyen siddetli depremlerin ardindan bölgeye ulasarak yaralari sarmaya basladi.

Talas Deprem Bölgesinde Yara Sariyor
Güney ve güneydoguda etkili olan siddetli depremlerin ardindan hareke geçen Talas Belediyesi, Kahramanmaras ve Osmaniye’de hem arama kurtarma faaliyetlerine katki sagliyor hem de kurdugu mobil mutfak ile sicak çorba ve çay ikraminda bulunuyor.

Bölgeye ulasan 12 kisilik Kahramanmaras ekibi, depremzedelerin yaralarini sarmak için kurduklari mobil mutfak ile gece gündüz faaliyetini sürdürüyor. Bir yandan depremzedelere yardim eden ekipler, diger yandan da arama kurtarma ve lojistik destek ekiplerine çorba ikraminda bulunuyor.

Bir diger deprem bölgesi olan Osmaniye’ye giden 30 kisilik Yerel Destek Ekibi de hem AFAD öncülügünde arama kurtarma çalismalarina katiliyor hem de çadir kurulumu basta olmak üzere çesitli lojistik destek çalismalari gerçeklestiriyor.
Kaynak: İHA