Baskan Özcan, Demirci Mehmet Efe'yi Vefatinin 62'Nci Yilinda Unutmadi
Aydin Cephesi Kuva-yi Milliye Komutani Demirci Mehmet Efe, ölümünün 62’nci yilinda Egriboyun Mezarligi’nda bulunan mezari basinda anildi.

Demirci Mehmet Efe’nin aile kabristanliginda gerçeklestirilen programda, Yasin-i Serif okunup dua edilmesinin ardindan torunlari ve törene katilan protokol üyeleri tarafindan Demirci Mehmet Efe’nin kabrine çiçek birakildi.
Kurtulus mücadelesinde ve birçok isyanin bastirilmasinda üstün hizmet göstermis, madalya ve övgülere layik görülmüs bir kahraman olan Demirci Mehmet Efe’yi saygi ve gururla andiklarini belirten Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, “Demirci Mehmet Efe ve ismini sayamadigimiz pek çok efemiz memleketimiz için çok ciddi hizmetlerde bulunmuslar, memleketin kurtulusunda canlarini ortaya koyan Mehmet Efemizi ve arkadaslarini bir kez daha saygiyla ve gururla aniyoruz. Allah onlardan binlerce kez razi olsun. Ruhlari sad mekânlari cennet olsun insallah” dedi.
Demirci Mehmet Efe’nin adinin Nazilli’de bir meydan ya da büyük bir parka verilmesi için gerekli çalismalari yapacaklarini kaydeden Baskan Özcan, efelik ruhunun korunmasi ve yasatilmasi için mücadele edeceklerinin altini çizdi.
Nazilli Belediyesi tarafindan düzenlenen anma törenine; Nazilli Kaymakami Sedat Sirri Arisoy, Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Arastirmaci Yazar Ibrahim Kiraz, Kuva-yi Milliye Mücahitler Dernegi Nazilli Subesi üyeleri, Demirci Mehmet Efe’nin torunlari ve onlarin çocuklari katildi.
