Asiklar Sazlarini Ve Sözlerini Inegöl'de Yaristirdi
Inegöl Belediyesi Subat ayi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Asiklar Bulusmasi düzenlendi. Sazlarini ellerine alan 4 asik, Inegöllülere unutulmaz bir gece yasatti.

Asiklar hem sazlarini hem sözlerini konusturdu
Sazin ve sözün üstadi asiklarin atismalari ile Inegöllüler renkli bir gece yasadi. Asiklar Bulusmasi programinda; Asik Mustafa Aydin, Asik Turgut Türk, Asik Tacettin Dursun ve Asik Enzare Kapan Inegöllülerle bir araya geldi. Sazin teline vurup sözün hasini söyleyen asiklarin karsilikli atismalari, salonu dolduran vatandaslara keyifli anlar yasatti. Programi Belediye Baskani Alper Taban da takip etti. Kimi zaman hüzünlendiren, kimi zaman ise kahkahaya bogan asiklarin performansi, Inegöllülerden tam not aldi.
“Gelenek ve göreneklerimizi yasatmak durumundayiz”
Program sonunda Belediye Baskani Alper Taban da sahneye davet edildi. Kisa bir selamlama konusmasi yapan Baskan Taban, “Üstatlarimiza bu güzel gece için çok tesekkür ediyorum. Çok büyük keyif aldik. Her firsatta ifade etmeye çalisiyoruz; tarihe, kültüre atifta bulunarak degerlerimizi, gelenek ve göreneklerimizi yasatmak durumundayiz. Bunlara sahip çikan bir belediye ve sahip çikan bir toplumuz. Insallah bu güzellikleri gelecek nesillere de aktarabilmek için biz hizmet etmeye devam edecegiz” dedi.
Baskan Taban, konusmasinin ardindan asiklara gecenin anisina hediye takdimleri de gerçeklestirdi.
