Gazipasa'da Depremzede Çocuklara Palyaço Gösterisi
Antalya’nin Gazipasa ilçesinde, KYK yurdu bahçesindeki depremzede çocuklarin yasadiklari tramvayi unutmalarini saglamak amaciyla palyaço gösterisi ve etkinlikler düzenledi.

Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan Gazipasa’ya gelen 2 bin 699 afetzededen 120’sinin konaklama yaptigi Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda etkinlik yapildi. Gazipasa Ilçe Emniyet Müdürlügü’nde görevli polisler tarafindan deprem bölgesinden gelen çocuklara yasadiklari travmalari unutmalarini saglamak amaciyla KYK Yurdu bahçesinde palyaço gösteri düzenledi.
Yüzleri boyanan ve palyaçolarin gösterilerine katilan minik misafirler, eglenceli anlar yasadi. Çesitli oyunlarin da oynandigi etkinlikte hediyeler alan minikler gönüllerince eglendi.
