Sandikçi Açiklamasi 'Bu Zorlu Günleri Atlatacagiz'

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Ilçemizde tüm vatandaslarimiz deprem bölgesinde yaralarin sarilmasi için örnek bir dayanisma göstererek seferber oldu. Insallah devlet millet el ele hep birlikte bu zorlu günleri atlatacagiz” dedi.

Sandikçi Açiklamasi 'Bu Zorlu Günleri Atlatacagiz'
Canik Belediyesi Hanim Konaklari kursiyerleri depremzedeler için battaniye, kislik kiyafet, atki ve bere üretiyor. Canik Belediyesi Hanim Konaklarinda egitim alan kursiyerler Kahramanmaras merkezli depremden etkilenen vatandaslarin battaniye ve giyim ihtiyaçlarini karsilamak için el ele verdi. Kursiyerler, usta ögreticiler ve ilçedeki gönüllü kadinlar tarafindan Canik Belediyesi Hanim Konaklari’nda bulunan atölyelerde özenle üretilen battaniye, kislik kiyafet, atki, bere ve pijama takimlari paketlenerek deprem bölgesine gönderiliyor.

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, Canik Belediyesi Sehit Ayse Aykaç Hanim Konagi’nda depremzedeler için üretim yapan Canikli kadinlari ziyaret etti. Büyük bir fedakârlik ve özveriyle depremzedeler için üretim yapan Canikli kadinlara tesekkür eden Baskan Ibrahim Sandikçi, “Ilçemizde tüm vatandaslarimiz deprem bölgesinde yaralarin sarilmasi için örnek bir dayanisma göstererek seferber oldu. Insallah devlet millet el ele hep birlikte bu zorlu günleri atlatacagiz” seklinde konustu.



“Deprem bölgesine ulastiriyoruz”

Canik Belediyesi Hanim Konaklari’nda kursiyerler tarafindan üretilen battaniye, kislik kiyafet, atki, bere ve pijama takimlarinin deprem bölgesine ve ilçedeki depremzedelere ulastirildigini ifade eden Sandikçi, “Hanim konaklarimizda egitim alan kursiyerlerimiz, usta ögreticilerimiz ve ilçemizdeki hanim kardeslerimiz gönüllü olarak hanim konaklarimizda bulanan atölyelerde depremlerden etkilenen vatandaslarimiz için battaniye, kislik kiyafet, atki, bere ve pijama takimi üretiyor. Hanim kardeslerimizin, depremzede vatandaslarimizin soguk hava sartlarindan etkilenmemesi adina kalin kislik kumaslardan ürettigi ürünleri deprem bölgesine ve ilçemizde misafir ettigimiz depremzede kardeslerimize ulastiriyoruz. Depremzedeler için ele ele veren, gönülden gayret eden tüm hanim kardeslerime tesekkür ediyorum” diye konustu.



“Canik’te vatandaslar seferber oldu”

Canik’te tüm vatandaslarin depremzedeler için seferber oldugunu dile getiren Baskan Sandikçi, “Ilçemizde tüm vatandaslarimiz deprem bölgesinde yaralarin sarilmasi için örnek bir dayanisma göstererek seferber oldu. Vatandaslarimiz, depremzede kardeslerimizin tüm ihtiyacini karsilamak adina üstün bir gayret gösteriyor. Belediyemizden deprem bölgesinde sevk ettigimiz is makinalarimiz, personellerimiz deprem bölgesinde kurumlarimizla koordineli bir sekilde enkaz kaldirma çalismalarini sürdürüyor. Bölgede personellerimiz ve araçlarimizla temizlik çalismalarina devam ediyoruz. Ilçemizde misafir ettigimiz depremzede kardeslerimizin ihtiyaçlarini kurdugumuz destek marketi ile karsilamaya, vatandaslarimizin yardimlarini onlara ulastirmaya devam ediyoruz. Depremzede kardeslerimiz için ele ele veren hemsehrilerime cani gönülden tesekkür ediyorum. Insallah devlet millet el ele hep birlikte bu zorlu günleri atlatacagiz” ifadelerini kullandi.

Canik Ilçe Halk Egitim Merkezi is birligiyle Canik Belediyesi Hanim Konaklarinda açilan kurslarda egitimlerine devam eden kursiyerler, usta ögreticiler ve ilçede yasayan gönüllü kadinlar tarafindan dikilen ürünler paketlenerek hazir hale getiriliyor.
Kaynak: İHA