Cumhurbaskani Yardimcisi Oktay Açiklamasi 'Cumhurbaskanimiz Samsun'a Ayri Bir Önem Veriyor'

Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir’i makaminda ziyaret eden Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, "Cumhurbaskanimiz Samsun’a ayri bir önem veriyor. Desteklerimizle her zaman yaninizdayiz” dedi.

Cumhurbaskani Yardimcisi Oktay Açiklamasi 'Cumhurbaskanimiz Samsun'a Ayri Bir Önem Veriyor'
AK Parti Teskilat Bulusmasi programina katilmak üzere kente gelen Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, valilik ziyaretinin ardindan Samsun Büyüksehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Baskan Demir tarafindan karsilanan Cumhurbaskani Yardimcisi Oktay, proje ve yatirimlar hakkinda bilgi aldi. Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir’in sunumu sirasinda sik sik notlar alarak, “Tebrik ediyorum” diyen Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, “Bunlar çok güzel ve önemli projeler. Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan da Samsun’a ayri bir önem veriyor. Desteklerimizle her zaman yaninizdayiz” diye konustu.

Atakum Ilçesi’nde yapimi devam eden Türkiye’nin en büyüklerinden birisi olacak kütüphane projesine de ayri bir önem veren Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, projenin maketini ise dikkatle inceledi. Saathane Projesi’nin de çok önemli bir dönüsüm olduguna vurgu yaparak, Türkiye’nin ilk lityum pilli hizli sarj özelligine sahip elektrikli otobüsler ile akilli trafik güvenligi projesinin de örnek bir çalisma olduguna vurgu yapti. Baskan Demir, ziyaretin anisina Cumhurbaskani Yardimcisi Oktay’a bir tablo hediye etti.

Ziyarette Cumhurbaskani Yardimcisi Oktay’a, Gençlik ve Spor Bakan Yardimcisi Halis Yunus Ersöz, Samsun Valisi Zülkif Dagli, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Samsun Milletvekili Çigdem Karaaslan ve protokol üyeleri eslik etti.
Kaynak: İHA