Kartepe'de 2 Bin Depremzede Agirlaniyor

Kocaeli Valiligi ve Kartepe Belediyesi koordinasyonunda ilçede 2 bin depremzede misafir ediliyor. Ögrenci yurdunda konaklayan depremzedeleri ziyaret eden Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, "Asrin felaketinde etkilenen vatandaslarimizi ilçemizde misafir ediyoruz. Depremin yasandigi ilk dakikadan itibaren devletimizin bütün kurumlari ile sahadayiz" dedi.

Kartepe'de 2 Bin Depremzede Agirlaniyor
Kartepe’de yurt binalari, özel isletmeler ve yakinlarinin yanina yerlesen depremzedelere Kartepe Belediyesi ekipleri tarafindan temel gida maddeleri, giyim, battaniye, yorgan, bebek ihtiyaçlari, saglik malzemeleri, iç giyim, çocuklarin oyuncaklari, banyo malzemeleri gibi sayisiz ürünler tedarik edilerek, teslim ediliyor.

Kartepe ögrenci yurdunu ziyaret eden Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman da depremzedeler ile bir araya geldi, taleplerini dinledi. Kocaman "Asrin felaketinde etkilenen vatandaslarimizi ilçemizde misafir ediyoruz. Depremin yasandigi ilk dakikadan itibaren devletimizin bütün kurumlari ile sahadayiz. Kamu- özel tüm güçlerimizi birlestirdik. Devlet, millet el ele bu kara günlerin üstesinden gelecegiz. Büyük küçük katkisi olan herkesten Allah razi olsun. Bizler 1999 Marmara Depremi sonrasinda yasananlari çok iyi biliyoruz. Kocaeli Büyüksehir Belediyemizin koordinasyonunda Hatay’da ekiplerimiz var. Orada çalismalarimiza araliksiz devam ederken, bizlerde ilçemize gelen depremzedelerimizin tüm ihtiyaçlarini karsiliyoruz. Yasama dair ne ihtiyaç varsa il müdürlüklerimizle koordineli olarak hepsini karsiliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA