Dügün Alisverisi Için Çiktiklari Yolda Faciayi Yasadilar Açiklamasi 2 Ölü, 1 Yarali

Kocaeli Kartepe ilçesi TEM Otoyolu’nda sürücüsünün patlayan lastigini degistirmek için emniyet seridine çektigi araca arkadan gelen tir çarpti. Kazada 2 kisi hayatini kaybetti, 1 kisi yaralandi.

Dügün Alisverisi Için Çiktiklari Yolda Faciayi Yasadilar Açiklamasi 2 Ölü, 1 Yarali
Edinilen bilgiye göre kaza 01.30 siralarinda TEM otoyolu Istanbul istikameti Kartepe Acisu mevkiinde meydana geldi. 34 UU 7002 plakali Citroen marka hafif ticari aracin sürücüsü A.T. aracin lastiginin patladigini fark etti. Lastigi tek basina degistiremeyecegini fark eden A.T. arkadaslari Muhammed Emin Salci ve Hakan Çetin’i arayarak yardim istedi. Olay yerine gelen 2 arkadasi lastigi degistirirken o sirada Istanbul istikametine seyir halinde olan F.Ü. idaresindeki 34 DLF 993 Plakali Scania tir emniyet seridinde lastik degistirmekte olan A.T., Muhammed Emin Salci ve Hakan Çetin’i fark etmeyerek araca çarpti. Kazada A.T.’nin 2 arkadasi olay yerinde hayatini kaybetti. A.T. ise olay yerine gelen ambulans ile Kocaeli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Muhammed Emin Salci ve Hakan Çetin’in cenazeleri ise morga kaldirildi.

edinilen bilgiye göre A.T., nisanlisi ve ailesi ile birlikte Istanbul’a dügün alisverisi yapmak için gittikleri ögrenildi.

Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA