Vali Karadeniz, Turgutlu'da Depremzedeler Için Üretim Yapan Atölyeleri Ziyaret Etti

Manisa Valisi Yasar Karadeniz, Turgutlu’da Depremzede Kayit Kabul Merkezi ve depremzedeler için üretim yapilan atölyeleri ziyaret ederek çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Vali Karadeniz, Turgutlu'da Depremzedeler Için Üretim Yapan Atölyeleri Ziyaret Etti
Manisa Valisi Yasar Karadeniz, ilk olarak Turgutlu’da Depremzede Kayit Kabul Merkezini ziyaret etti. Burada Turgutlu Kaymakami Selami Kapankaya, Vali Karadeniz’e Turgutlu’ya gelen depremzedelerin sayilari ve yerlesimleri hakkinda bilgiler verdi.

Dikim atölyelerine ziyaret

Vali Karadeniz, Turgutlu Halk Egitim Merkezinde devam eden ve gönüllüler tarafindan depremzedelere çesitli tekstil ürünlerinin dikildigi dikim atölyesini de ziyaret etti. Burada gönüllü çalisan kadinlarla sohbet eden Vali Karadeniz, dikilen ürünleri kontrol ederek atölyede herhangi bir eksik olup olmadigini sordu. Turgutlu Milli Egitim Müdürü Mehmet Ölmez’den bilgiler alan Vali Karadeniz, çalisan kadinlara tesekkür etti.

Kuzeni ve ailesi depremde vefat eden belediye çalisanina bassagligi

Turgutlu Kaymakamligi tarafindan yürütülen yardim toplama merkezlerini de ziyaret eden Karadeniz, Turgutlu Belediyesi Dosteli Yardim Merkezine de geçerek, çalismalar hakkinda Belediye Baskani Çetin Akin’dan bilgi aldi.

Manisa Valisi Karadeniz, Turgutlu Belediyesi Dosteli Yardim Merkezinde çalisan ve deprem sirasinda kuzeni, kuzenin esi ve çocuklari Hatay’da enkaz altinda kalarak vefat eden Burçin Senogul Çiber’e bassagligi diledi. Bir süre akrabalari depremde vefat eden Burçin Senogul Çiber ile sohbet eden Vali Karadeniz, "Basimiz sag olsun, Allah geride kalanlara sabir versin. Allah hepimizin yardimcisi olsun" dedi.



Soba, konteyner ve seyyar tuvalet üretim yerlerine ziyaret

Vali Karadeniz, depremin hemen ardindan Turgutlu’da Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde ögretmenler tarafindan baslanan soba üretim atölyesi ve Turgutlu Sanayi Sitesi’nde özel bir firma tarafindan yapilan konteyner ve seyyar tuvalet üretim atölyelerini ziyaret etti.

Turgutlu ziyaretlerini tamamlayan Vali Karadeniz, diger ilçeleri ziyaret etmek üzere Turgutlu’dan ayrildi.
Kaynak: İHA